Íme a baloldal nagy-nagy művésze, Krúbi, aki „OKOSKODIK miközben DUGJA a levegőt” (VIDEÓ)

2023. október 26. 19:26

Alakít a rapper, a baloldal pedig sztárolja.

2023. október 26. 19:26
Krúbi

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Krúbi mosolygós Dobrev Klárát posztolt az Instagram-oldalán, afféle hangulatkeltésként a jövő évi, Papp László Sportarénában tartandó koncertje előtt.

Ezt is ajánljuk a témában

A poszt mellett egy olyan videót is kiadott a zenész, amelynek már az ironizáló címe is sokat elárul: „III. Krúbi OKOSKODIK miközben DUGJA a levegőt – EZT MEG KELL NÉZNED WOW!!!” (A videóban mellesleg arról beszél, hogy hogyan hagyja, hogy az „Ösztönlény” perszónája átvegye felette az uralmat a koncertjei során).

Az a Krúbi most a baloldal sztárja, aki korábban így dalolt a Orbán Viktorról: „A kurva istenit ez az Orbán meg a Feri // Orbán teli erőből a Feri faszát veri // Csak állok ott a lábam mintha le lenne ragasztva // De ők rá se rántanak, nem úgy mint a faszra” valamint „Orbán, verd ki a Ferinek”.

Ez a művészet a baloldal számára

Emlékezhetnek még a baloldal által sztárolt Pankotai Lilire is, aki szintén a trágárkodásáról ismert – valamint arról is, hogy Hontnak el kellett neki magyaráznia a felmondás és a kivégzés közötti különbséget.

Ezt is ajánljuk a témában

Hasonló Gryllus Dorka is, aki a homo- és transzszexualitással hódít. Nemrég azt fejtegette a színésznő, hogy „mindenkiben él férfi és nő is, és itt is rengeteg múlik az arányokon; minden ember valahol a két végpont között tartózkodik, de ez egy skála”, a látványosan homofób emberek jelentős részét pedig azért irritálja a homoszexualitás, mert maga is homoszexuális.

Ezt is ajánljuk a témában

Hasonló Azahriah is, akinek a jelenleg legtöbbet hallgatott száma a Spotifyon a „Rampapapam”, amely annak a krónikája, hogy hogyan tépett be istenesen egy pár füves cigitől. A második legtöbbett halgatott száma se más, abban például a DESH művésznévre hallgató rappertársával arról dalolászik, hogy „Le a body, babi, tested fain // 

Walk it like I talk it, nyald a brokim!

 // Prémium afro fless // Zsebünkben a safe, adjatok egy dzsangeszt // Lesz még nem érthető zenekontext // De leszarom, mert úgy nyomom, ahogy az fless”.

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kacsoh Dániel

Mandiner

Idézőjel

A Telex munkatársa szerint konkrétan úgy üvöltött a „mocskos Fidesz!, mint a szar”, és az egész „olyan volt, mintha az összes magyar Krúbira ment volna”. Nyilván viccelt.

Nyitókép: Krúbi YouTube-csatornája

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2023. október 27. 05:54
Ezt még az ellenzéki szavazó is megérti. Van benne trágárság dosztig, ráadásul Orbánt is szidja, mi kell még egy tüncike utáni ejtőzésre egy káderkölyöknek.
Turán
2023. október 26. 23:44
Kisgrófót vágod? 😅😅😀
HunCsz
2023. október 26. 23:24
Igazi tehetségtelen liberális ócska senki ez a kurbli. Rá is csapott a Mandiner. Ezzel a nyomorultal erősiti a csapatot, perintfalvi, bartus, a kis buzeráns freund Javaslom, hogy bitét is meg kell szólaltatni szerkeztőség. De mi is ennek az értelme a nemzet épitése szempontjából?
valerian-0
2023. október 26. 23:21
Nincs ezen mit csodálkozni. A bolodal kivétel nélkül minden szart kiemel, sztárol és támogat. Lásd a pankotay bolondjukat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!