Dobrev Klárát posztolt Krúbi (VIDEÓ)

2023. október 26. 14:10

A DK árnyékminiszterelnöke mosolyog vissza az anyósülésről.

2023. október 26. 14:10
null

Krúbi – az a Krúbi akinek zengett a „mocskos Fidesz” a legutóbbi szigetes koncertjén – egy Dobrev Kláráról készült fotót posztolt az Instagram-oldalán, valamint a poszthoz tartozó werkfilmben is megjelenik a DK politikusa.

Ezt is ajánljuk a témában

Egyelőre nem tudni, hogy milyen koprodukció készül a DK EP-képviselőjével, azután, hogy a férjét már felemlegette a zenész az egyik számában.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kacsoh Dániel

Mandiner

Idézőjel

A Telex munkatársa szerint konkrétan úgy üvöltött a „mocskos Fidesz!, mint a szar”, és az egész „olyan volt, mintha az összes magyar Krúbira ment volna”. Nyilván viccelt.

Nyitókép: Krúbi Instagram-oldala

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. november 17. 17:07
A "Demokratikus Koalíció" betüibölezt lehet kirakni: "CIKI ADATOK: EU IS LOM, KÓR" Az EU csak egy lom. Gyurcsány mégis dicsöíti. Nézzük meg Gyurcsány Ferencet, belöle csak ezt lehet összehozni. "FUCCS, NYÁR, NYEREG". Azaz 2026-ben Gyurcsány ismét befuccsol és nyáron nyeregbe száll, elnyergel. Varjú Lászlóról is különös dolgokat tudunk meg: "RÚZS ALÓL VÁJ" azaz ö még a smink alapozását is ellopja. Tordai Bence, most is valami furcsasággal lep meg bennünket, az "ACETON DERBI"-vel. Azaz körömlakk lemosóval akarja eltüntetni múltjának gyalázatait. A csúcs azonban ez: Gyurcsány+Dobrev nevek együttes betüiböl összerakott táviratot: "ÁGY DURR BOCS ENYV" Azaz Fecó túlságosan szenvedélyes volt. Az ágy, - Klárika nászajándéka -, szabályosan szétdurrant, ezért Fecó bocsánatot kért, és hozta az enyvet, hogy megreparálja... Bod Péter Ákos nevének betüiböl azt a súlyos üzenetet lehet kirakni, hogy: "EPÉS BORT OKÁD" Háát ahogy a nyilatkozatait szoktam hallani, van benne valami ...
Palatin
2023. november 17. 16:52
Dobrev Kláráról is sok mindent megtudunk ha elemezzük a nevét, annak betüinek átrendezése révén. Az ö neve egy vérengzös jakobinus forradalom titkos üzeneteivel kapcsolódik össze: "BÁRD VAKEROL" - (vakerol = beszél), azaz "a bárd/guillotine beszél". Ez egy titkos felhívás a puccsot követ vérengzés megkezdésére. "BORDA LEKVÁR" - Ez lenne a lázadó gyurcsányisták fizetsége. Aki egy Fideszest elintéz, lekvárt fözhet a bordáiból. "BAL ORVKÁDER" - Kimondottan baloldali orvkádereket verbúválnak az akcióra. "KÁBA LORD VER" - Ez kivételesen a Gyurcsány-házaspár belügye. Fecó, a ház ura ittas kábulatban verni szokta a feleségét.
ZUzoli Süli
2023. október 27. 21:16
észrevette hogy ezt a szart a sok hülye eszi ..:D :D mert zenének 0
Unknown
2023. október 27. 18:20
Az értékek közösek, a szellemiség ugyanabban a mélységben, egy szint: Hazaárulók mindketten!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!