Nő lett volna a Vasember 3 főgonosza, nem hagyták

2016. május 17. 09:57

A Vasember 3 rendezője, Shane Black egy interjúban elmondta: azért nem lehetett a film főgonosza egy nő, mert a Marvel felsőbb vezetése szerint nem fogytak volna jól az akciófigurák. Át is kellett írniuk a forgatókönyvet. Black egyébként sajnálja, hogy nem fogadták oylan jól a rajongók a filmet.

2016. május 17. 09:57

Többek között a Vasember 3–ról is beszélt az Uproxxnak Shane Black, a film rendezője: elmondta, nem örült, hogy a film nem aratott osztatlan sikert. Elmondta: nehéz volt a dolog, mert folyamatosan alakítani kellett a sztorit: így például Rebeca Hall és Stéphanie Szostak karakterei nagyobb szerepet kaptak volna eredetileg. Black ezen a ponton mesélte el, hogy a forgatókönyv eredeti verziójában egy nő lett volna a főgonosz, de aztán kaptak egy memót fentről, hogy ez nem lesz jó, mert attól tartanak, hogy egy női karakter nem adná el a játékokat.

Szóval meg kellett változtatnunk a forgatókönyvet a játékgyártás miatt” – mondta Black. Hozzátette: ez nem a Marvel Studios elnökén, Kevin Feige-en múlt, de azt nem árulta el, hogy kicsodán. A riporter Ike Perlmuttertt sejti a döntés mögött: miatta nem volt például a Bosszúállók-filmek marketingjében helye a Scarlett Johansson által alakított Fekete Özvegynek sem. Perlmutter egyébként már nem dolgozik a Marvelnél.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!