A Gombaszögi Nyári Tábor hazatér Gombaszögre

2016. április 25. 13:41

A terület megvásárlásával és felújításával, rendbetételével a célunk az állami struktúráktól független, alternatív találkozóhely és turisztikai információs központ létrehozása a Gömör-Tornai-karszt szívében.

2016. április 25. 13:41
Orosz Örs

Milyen változások várhatók még?

A terület megvásárlásával és felújításával, rendbetételével a célunk az állami struktúráktól független, alternatív találkozóhely és turisztikai információs központ létrehozása a Gömör-Tornai-karszt szívében. A központ elősegítené a felvidéki magyarok és a Magyarországról érkező turisták dél-gömöri ellátását, a programkínálat fejlesztését, és az ottani látványosságok népszerűsítését. Ez nagyobb terület, mint Krasznahorkaváralja volt. Elmondható róla, hogy egyedüli professzionális, szlovákiai magyar fesztiválhelyszín. A 60-as években egy amfiteátrumnak álmodták meg, legalábbis a színpadot, mely a Csemadok tulajdona. A Gombaszögi Nyári Tábor hazatér Gombaszögre, és kihasználjuk azt a lehetőséget, hogy a Csemadoknak is van itt egy több évtizedes múltra visszatekintő rendezvénye. A két rendezvényt egymást követően fogjuk megvalósítani, közös színpadon. A kulturális fesztiválra kinyitjuk a büfénket. A táborozókat is várjuk már arra a vasárnapra, amikor a foci Eb döntője lesz. A szabadtéri meccsnézésre egy nagy kivetítővel készülünk, és utána az Ismerős arcok koncertjére várjuk az érdeklődőket. Tehát ez lesz a Csemadokkal közös programunk július 10-én. Kedden pedig hagyományosan nyílik a Gombaszögi Nyári Tábor.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1234
2016. április 26. 21:42
Menjetek el, Gömör csodálatos, még az a szörnyű lepukkantság is lírai. Nektek, magyarországi magyaroknak kell nekünk visszaadni a hitünket, önbecsülésünket annyi folyamatos megnyomorítás, kínzás között. Mi pedig elhozzuk nektek a világlátást, a az idegen nyelvek tudását, ami felnyitja a szemeteket a belterjes belpesti buta agyrémek között. Mi húsz éve is láttuk, hogy milyen bután szétcsesztétek a magyar termelés minden egyes pontját miközben a csehek átmentették minden egyes márkájukat, gyárukat. A konzerveket az ő vegyiparuk melléktermékeinek szemétjeit tőlük veszitek! Őrület, cseh vegyipari "élelmiszereket" faltok, magyar élelem helyett!
Scarecrow
2016. április 26. 21:32
Ma Gombaszög a legjobb buli.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!