Egy Tesla már egyedül parkol

2016. január 12. 06:56

Úgy tűnik az igazi önvezető autóhoz az apró lépések módszerével lehet csak eljutni, a Tesla már maga parkol, jobban mint egy ember vagy annak a felesége.

2016. január 12. 06:56

Upgradelték a Tesla elektromos járgányok szoftverét, a 7.1-es verzió egyik legnagyobb nóvuma, hogy már önálló parkolásra is képes lesz az autónk vele. a Model S és X kocsik tudják ezt a trükköt, a szoftver mellékesen 1 évvel ezelőtt frissítették megannyi apró rendszer frissítést is tartalmaz így. A videóban az látható, milyen ügyesen parkol be a járgány egy meglehetősen szűk garázsba és nem sikerül meghúzni a fényezést sem a gépnek. Ami még remek opció be is csukja az elektromos garázsajtót maga után a Tesla.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2017. március 01. 18:27
Az én kocsim is egész éjjel egyedül parkol a garázsban. Néha azért benézek hozzá, hogy nem unatkozik-e.
Békanász a hasadon
2016. január 13. 10:50
Találják fel a dohányzógépet. Én megkeresem a pénzt, megveszem a cigit, ő meg elszivja helyettem. Szenzációs lehetőséget kínálok most Önnek! - ha nincs ideje rá - ha úgy érzi káros hatással van Önre - ha ma még vezetni akar - ha még nem próbálta - ha a szülők nem engedik - ha egyszerűen csak másnak akarna fizetni egy italt - vagy ha nem akar szenvedni a másnapossággal járó kellemetlenségekkel BERÚGOK ÖN HELYETT!
Learten
2016. január 13. 10:50
Nos aki ezt jónak nevezi annak a jogosítványát azonnal be kellene vonni. 20 centi jobbról, balról, kormánymozdulat nélkül beáll a garázsba kb. 20 fékre lépéssel. Gratula. Már ez is elmegy egy ilyen libsi irányba, Vagy nem is tudom hogy lehetne ezt hívni. :( Mi lenne ha már egyszer megtanítanák az embereket vezetni? Végre nem kapna lehetőséget egy tonna feletti fémdarab uralmára aki nem alkalmas rá. Ami manapság folyik az utakon az katasztrófa. Már csak a balra kis ív, jobbra nagy ív 1+1 sávos úton is életveszélyes mind autókra és bármely közlekedőre, de lehetne sorolni ezt is.
Learten
2016. január 13. 10:34
"mert csak akkor működik ha érzékeli az emberi jelenlétet és ehhez meg kell érinteni a kormányt..." Aw ember! Ha a kormányhoz nyúlsz nincs sávtartás? Vagy mi mást is akarsz mondani? "egyébként okoskodás előtt gondolkozz : radaros tempomat. beállítod 130-ra ha van előtted valaki és lassabb a beállított követési távolságig megközelíti és lassít, állóra fékez vagy gyorsít, hogy tartsa a távolságot. " És akkor te gondolkozz! Ha előhöl és a tempomatot bent hagyod már halott is vagy... Amit te leírsz a türelmes autósoknak való akik akár egy 30 km/h tempóval is elvannak, de inkább csukott szemmel mennek. Igaz a légzsákok miatt nem fognak meghalni, csak a másik autóban. "elhiszem, hogy ez újdonság neked de hidd el ez így van. illetve volt mert 2008 elég messze van már." 2008 tényleg messze volt, szerencsére kormányérzékelős autóval nem találkoztam annak ellenére hogy sok kellemetlen kütyüt láttam már. Csak azt ajánlhatom hogy tanulj meg vezetni mert amit itt felvezettél az alapján jobban bízol egy automata porszívőban mint a saját tudásaodban. Sajnállak ezért. :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!