Pénteken teltházas a VOLT

2015. július 03. 13:44

Minden jegy elkelt a soproni VOLT Fesztivál pénteki napjára, melyen David Guetta, a Motörhead, a Punnany Massif és Parov Stelar fog koncertezni. Lobenwein Norbertet főszervezőt szerint az idei fesztivál minden idők leglátogatottabb VOLT-ja.

2015. július 03. 13:44

Minden jegy elkelt a soproni VOLT Fesztivál pénteki napjára. A rendezvényen este David Guetta, a Motörhead, a Punnany Massif és Parov Stelar is koncertet ad. „A VOLT története során kétszer fordult elő, hogy ki kellett tenni a teltház táblát, azonban akkor a jelenleginél jóval kisebb volt a fesztivál befogadóképessége. Most több mint 35 ezer vendég érkezik Sopronba a pénteki programra” – mondta Fülöp Zoltán főszervező.

 
A közlemény idézi Lobenwein Norbertet, a másik főszervezőt is, aki szerint az idei, a 23. fesztivál minden idők leglátogatottabb VOLT-ja. Az első két napon és a nyitóestén összesen mintegy 55 ezren vettek részt, és a szombati zárónap iránt is hatalmas az érdeklődés, akkor többek között Fatboy Slim, John Newman, Ákos, a Csík Zenekar és a Wellhello is színpadra lép. Ugyanezen a napon délután Áder János köztársasági elnök az Élő Bolygónk című klímavédelmi kampány témájában tart előadást a Telekom VOLT Fesztivál közönségének.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!