A Compact Disco képviseli Magyarországot

2011. október 18. 15:15

A magyar zenekarok közül a Compact Disco indulhat november 6-án a World Wide Act Awardért az MTV gáláján az észak-írországi Belfastban.

2011. október 18. 15:15

A Compact Disco zenekar kapta meg az Music Television Europe Music Awards (MTV EMA) regionális díját, legyőzve a Bin-Jip, a Carbonfools, a Fish! és a Punnany Massif együtteseket. A Compact Disco ezzel jogot nyert arra, hogy Magyarországot képviselje a november 6-i zenei díjátadó nemzetközi mezőnyében a World Wide Act Awardért az észak-írországi Belfastban, az Odyssey Arenában.

„Hihetetlenül örülünk a díjnak. Nagyon köszönjük a közönségnek, a rajongóinknak. Ígérjük, nem okozunk csalódást ezután sem” – mondta Walkó Csaba, a Compact Disco énekese hétfő este a fővárosi Corvintetőn tartott díjátadón. Az MTV EMA díjat a legtöbb közönségszavazatot kapott előadó kapja, voksolni már lehet verseny hivatalos oldalán.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Steppenwolf
2011. október 18. 22:40
Bíztam benne, hogy ők mennek Belfastba, bár a maguk nemében mindegyik esélyes csapat a legmagasabb színvonalat képviseli a magyar könnyűzenében. Legalább az MTV EMA-ra nem trashpop és a rágógumi-pop posványából válogatunk, szemben az Eurovízióssal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!