Borat Szaddám bőrébe bújik

2011. január 21. 11:46

Szaddám Huszein iraki diktátor több regényt és számos verset írt. Egyik könyvét most Sacha Baron Cohen (Ali G, Borat) főszereplésével The Dictator címmel, vígjátékként megfilmesítik.

2011. január 21. 11:46

Szaddám Huszein iraki diktátor több regényt és számos verset írt - valószínűleg névtelen szerzők közreműködésével. Egyik ilyen alkotása a Zabibah és a király című romantikus történet, melyben egy király beleszeret egy férjezett nőbe és viszonyt kezd vele. A történet Szaddám (a király) és népe (a nő) viszonyát akarja szimbolizálni, melyben a férj, aki megerőszakolja asszonyát, az amerikaiakat testesíti meg.

A művet Sacha Baron Cohen (Ali G, Borat) főszereplésével The Dictator címmel, vígjátékként filmesítik meg. A rendező a Borat és a Bruno alkotója, Larry Charles lesz, a bemutató időpontját pedig 2012. május 11-ére tűzték ki.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Claypool
2011. január 21. 23:31
Ez egy Állat. Bírom. Londoni zsidó gyerek , szerintem kolosszális humorral. Szerintem ki fog törni a dzsihad miatta , de le van szarva :D.
virág andrás
2011. január 21. 17:49
Fogalmam nincs, miért kell ilyen marhaságokkal foglalkozni.
Samsa
2011. január 21. 17:23
Jóféle szerep neki!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!