Musk bejelentette, hogy kit támogat az amerikai választási kampányban

2024. március 07. 06:57

Trump korábban Floridában találkozott az üzletemberrel, amely során a volt elnök pénzügyi támogatást próbált szerezni kampányához.

2024. március 07. 06:57
null

Nyitókép: AFP/Alain Jocard

***

Elon Musk az X közösségi média platformon hozta nyilvánosságra, hogy sem Donald Trump republikánus elnökjelöltnek, sem Joe Biden demokrata elnöknek nem fog pénzügyi támogatást nyújtani a választási kampány során. A Portfolio cikkében arra emlékeztet, hogy Trump korábban Floridában találkozott az üzletemberrel, amely során pénzügyi támogatást próbált szerezni kampányához. Mint ismert, Musk 2022-ben még arra buzdította az amerikai választókat, hogy a félidős választásokon republikánus többségű kongresszust válasszanak, ezzel ellensúlyozva Biden demokrata adminisztrációját.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:25
🍓 ️ ­A­­ ­­­d­­ö­­­g­ö­­­s­ ­­l­­á­­­n­­y­­o­­­k­­­ ­­­v­­­á­r­­n­­­a­k­­­ ­r­­­á­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
alexandrosz-2
2024. március 07. 10:56
A langyosakat kiköpi az Isten, tartja a mondás. (Eredetéről lásd: „Tudok cselekedeteidről, hogy nem vagy sem hideg, sem forró. Bárcsak hideg volnál, vagy forró. Így mivel langyos vagy, és sem forró, sem pedig hideg: kiköplek a számból.” Jelenések Könyve 3, 15-16) (Vagy éppenséggel: „Kik ott álltatok, »nem tehetve másképp«, / mert ez vagy az, de megalkuvás nincsen, / mert a langyosat kiköpi az Isten”, áll még Illyés Gyula A reformáció genfi emlékműve előtt című versében.). Ez az írás az Olvasat - Irodalom és irodalom oldaláról lett kimásolva. Minden jogot fenntartunk! Közvetlen elérése a másolt szövegnek:https://olvasat.hu/a-langyosakrol/
pipa89
2024. március 07. 10:38
Józanságra vall, hogy nem rajzol céltáblát a fejére. Meg tudják ezt oldani másként is.
iSTaR_GoM
2024. március 07. 10:19
Musk minden tettével Trumpot támogatja, még akkor is, ha ezt tagadja. Ma még nem áll érdekében, és nem teheti meg, hogy nyíltan felvállalja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!