Meglepő? Aligha: Alex Soros végigturnézta Biden tanácsadóit, pont azelőtt, hogy az apja megtámogatta az elnök kampányát

2024. március 04. 08:47

Már csak az a kérdés, hogy mire készülhetnek.

2024. március 04. 08:47
null

Alex Soros, a globalista milliárdos és Soros György demokrata megadonor fia november végén több találkozón is részt vett a Fehér Házban, néhány nappal azelőtt, hogy Soros György 350 000 dollárral támogatta Joe Biden elnök újraválasztását – derül ki a The National Pulse által feltárt kampányfinanszírozási adatokból

A Fehér Ház látogatási naplója szerint 

Alex Soros november 22-én találkozott Jake Sullivan nemzetbiztonsági tanácsadóval, 

egy nappal korábban pedig Rachel Chiuval, a Fehér Ház politikai stratégiai irodájának munkatársával és Amos Hochstein energetikai tanácsadóval.

Soros a milliárdos apja által alapított Nyílt Társadalom Alapítványok elnökeként tevékenykedik. A Világgazdasági Fórum 2018-ban a Fiatal Globális Vezetők közé választotta.

A Nyílt Társadalom Alapítványok jelentős politikai befolyással rendelkeznek a Biden-kormányban. Legutóbb a Soros-féle politikai hálózat a gázai tűzszünetet szorgalmazta – 

azzal vádolva Izraelt, hogy állítólagos háborús bűnöket követett el a Hamász október 7-i terrortámadására válaszul.

Ezt is ajánljuk a témában

A feljegyzések szerint Alex Soros 25 alkalommal látogatott el a Biden-féle Fehér Házba. A Nyílt Társadalom Alapítványok különleges tanácsadója, Yasin Yaqubie kísérte el a Jake Sullivannel való találkozója során, és Michael Vachon – Soros György régi segítője – a Rachel Chiuval való találkozója során.

Nyitókép: Alex Soros Facebook-oldala

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. március 04. 17:26
7. íziglen aljas szemetek! Nagyon remélem, hogy a karma megbünteti őket!
atti64
2024. március 04. 12:00
A KÉPEN 2 SZARALAK LÁTHATO NEM EMBER!!!!!!!!!!!RÁADÁSUL AZ EGYIK BUZI!!!!!!!!!!!!!!MÁR RÉG LE KELLETT VOLNA ÖKET LÖNI!!!!!!!!!!!
2024. március 04. 09:37 Szerkesztve
Sorosz György: Apja a rendszer nyertese volt! Elintézte, hogy a 14 éves fiacskája a pesti gettóban bújkáló zsidókat nyomhassa fel 1 Birodalmi Márkáért személyesen Adolf Eichmannak. Aztán körberabolta a világot ha kimondták az igazságot róla a zsidósága mögé bújt. Isten adott neki egy buziratyi fiút cserébe. Most vele parádézik a vakoknak, hogy ne lássák mit lopnak a lányai közben. Orbán Viktor: Egy vezető kommunista apa gyermekeként gyászbeszédet mondott apja áldozatai felett. Nagy Imre a forradalom elárulójának volt díszkoporsója a magyarsàg egyik legnagyobb hazugsàgbeszéde alatt. Később a kommunisták leszármazottjait is megvédte, mind a mai napig, lásd: gyurcsótàny!!! Isten adott neki cserébe egyetlen egy fiút aki csőratyi lett. Vele stand up-olnak még a lányai lerabolják Magyarországot. Milyen érdekes, két magyar életút! Hajrá Magyarorszàg! Hajrà magyarok! 2100-re úgyis kihaltok. Istennek legyen hála!
Józsi6
2024. március 04. 09:22
More készülhetnek ? Csalásra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!