Kemény munka volt, de összehozták

2024. március 20. 13:38

Úgy, hogy egyébként Moszkva, Teherán és Peking alapból gyűlölné egymást.

2024. március 20. 13:38
US Under Secretary Of State For Political Affairs Victoria Nuland On A Visit To Sri Lanka
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

Fotó: Pradeep Dambarage/NurPhoto via AFP

„Nagyjából 2008 óta mondom, hogy a neokon/progresszív »geopolitika« ehhez fog vezetni – ezen az oldalon is sokszor kifejtettem ezt a véleményem és könyvben is megírtam.

Kemény munka volt, de a Paul Wolfovitzok, George W. Bush-ok, Victoria Nuland-ek és európai támogatóik összehozták a »Heartland« szövetséget úgy, hogy egyébként Moszkva, Teherán és Peking alapból gyűlölné egymást.

Nos, ezt most megírja az Economist is. A nyugati »geopolitikában« persze ez nem jelenik meg, hiszen ma is sokat tesz India elidegenítéséért Narendra Modi nacionalizmusának értékalapú kritikájával, amit India erőteljes hintapolitikával »köszön« meg.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:20
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­­­ö­g­­ö­­­s­­­ ­l­­á­­n­­y­­o­­­k­­ ­­v­­á­­r­n­­a­­k­ ­­­r­­á­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­𝗨­𝗡
2024. március 23. 01:16 Szerkesztve
Mi a jobb? Az elcseszett keleteurópai határok rendezése, majd SZÍVBŐL FAKADÓ EGYÜTTMŰKÖDÉS, majd a határok leépítése. Vagy Atomháború. UI: istenanya.hu napfenyes.hu szivfeny.hu
pesszimista
2024. március 21. 10:32
Demkó , akár az egyrészt, másrészt Török Gábor ikertestvére is lehetne.
BBrutus
2024. március 20. 21:30
De okos vagy Demkó! Úgy teszel, mintha az EU a szerelem gyümölcse lenne. Lengyel-Német, Német-Francia, Magyar-Román Magyar-Szlovák és még sorolhatnám. Ezek mind imádják egymást. Szerintem Teherán, Peking, Moszkva inkább össze illik, mint az előbb felsoroltak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!