Így nosztalgiáztak a Batman-filmek egykori gonoszai az Oscar-gálán (VIDEÓ)

2024. március 11. 09:01

Eredetileg a a legjobb vizuális effektek díj átadására kérték fel őket.

2024. március 11. 09:01

Nyitókép: Képernyőfotó

Arnold Schwarzenegger és Danny DeVito – akik korában az Ikrek című filmben alakítottak együtt egy emlékezeteset – az Oscar-gálán, amikor együtt adták át a legjobb vizuális effektek díjat.

Azonban a díjátadó egy idő után átcsapott egy kicsit showder klubba, mivel a két színész több, Batmanről szóló viccel is előhozakodott. De szemlátomást a közönség ezt nem bánta – írta a Variety.

Devito többek között kijelentette, „Arnold és én ma este egy nagyon nyilvánvaló okból együtt adjuk át a díjat”.

Mindketten megpróbáltuk megölni Batmant!”

 – mondta el Schwarzenegger tapsvihar közepette.

Mint ismert DeVito játszotta a Pingvint Tim Burton Batman visszatér című filmjében, ahol Michael Keaton Batmanjével és Michelle Pfeiffer Macskanőjével került szembe. 

Schwarzenegger pedig George Clooney Batmanjével állt szemben, mint a gonosz Mr. Freeze a Batman és Robin című produkcióban, ami finoman szólva sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

A nosztalgiába hajló jelenetet alább tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bikfic-0
2024. március 11. 10:32
Tényleg nem érdekel senkit a mandinál ez a sexykitty-akció? Az egy dolog, hogy minden szutyok idejár trollkodni, na de ez túl van egy határon.
zakar zoltán béla
2024. március 11. 09:21
nyet
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!