Az amerikai politikai elemző kimondta, miért időzített bomba Joe Biden

2024. március 06. 14:32

Az Egyesült Államok első embere a közelmúltban elmesélte, hogy évekkel a haláluk után beszélt a francia és német vezetőkkel.

2024. március 06. 14:32
President Biden Hosts Pride Celebration At The White House

Fotó: Tasos Katopodis/Getty Images

***

A Fox News vezető politikai elemzőjét, Brit Hume-ot nem lepték meg a Joe Biden elnök életkorával és mentális képességeivel kapcsolatos növekvő aggodalmak – úgy véli, hogy az Egyesült Államok első embere „időzített bomba”, amelyet már az ország lakossága is lát.

Már akkoriban mondtam, amikor mindezt még egyáltalán nem volt divat kimondani, hogy szenilis. Most pedig azt hiszem, már a teljes lakosság előtt nyilvánvaló, hogy érezhetően szenilis”

– mondta Hume a Fox News Special Report című műsorában, a szuperkeddi szavazások lezárultával.

Ezt is ajánljuk a témában

Hume hozzátette, hogy Biden számára a legnagyobb kihívás a hét későbbi részében következik, amikor ismerteti éves jelentését: be kell bizonyítania az amerikaiaknak, hogy nem túl idős a feladathoz.

Joe Bident az elmúlt hetekben számos támadás érte, miután Abdel Fatah el-Sisi egyiptomi elnökre, mint „Mexikó elnökére” való utalást tett az izraeli-gázai konfliktus megvitatása közben, de olyan esetek is előfordultak, amikor elmesélte, hogy beszélt Helmut Kohl volt német kancellárral, és François Mitterrand francia elnökkel – néhány évvel haláluk után.

Ezt is ajánljuk a témában

Az elnök 2023-ban a fegyverek ellenőrzéséről szóló connecticuti beszéde után is nagy feltűnést keltett, amikor beszédét azzal zárta, hogy „Isten óvja a királynőt, ember”. Akkor már III. Károly király volt a brit uralkodó, miután édesanyja, II. Erzsébet egy évvel korábban elhunyt.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
google-2
2024. március 06. 20:16
A halott szavazók után az elnök is lehet halott, legalábbis élőhalott.
MZperX
2024. március 06. 18:28
Dehogy szenilis! Parafenomén...
belabarva
2024. március 06. 18:07
És mi van ha tényleg beszélt az elhunyt elnökökkel. Ez egy igazi szellemekkel suttogó. Az árnyékvilágból az árnyékszéken keresztül kapja a tanácsokat.
szarvas-2
2024. március 06. 17:13
Ebből is látszik-a deep state zsidai a csalásra játszanak. Azért az mutat valamit,hogy a vén zsidó kurva "külügyminhelyettest" az uki projekt "drájvolóját" hátrébb léptette a "valódi" megbizója. A kis öröm is öröm. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!