Elon Musk üzenete az olaszoknak: kövessétek Magyarország példáját!

2024. február 13. 15:37

Az ipar hanyatlása miatt több nagy olasz várost is a marginalizáció fenyegeti, Elon Musk szerint egyetlen megoldás létezik: ki kell nyitni az országot a kínai cégek előtt.

2024. február 13. 15:37

Hosszabb összeállításban számolt be az Il Foglio arról, mi történt az olasz ipari területek megszűnése után a nagyobb városokkal: Torinót marginalizálta a Fiat búcsúja, és mára a Taranto városára jellemző acélgyártás is bizonytalanná vált.

Még Elon Muskot is felkérték, hogy vigye Olaszországba a Tesla gyártását, ám ő azt javasolta, az ország nyissa meg a kapuit egy kínai gyártó előtt.

A cikk példaként Magyarországot említi, ahol a BYD megépíti első európai üzemét.

Nem ez az első eset, hogy a nyugati sajtóban irigykedve figyelik a Magyarországon megvalósuló beruházásokat, igaz, az egyik brüsszeli lap már „rájött”, hogy ha a magyar kormány köt megállapodásokat, az „veszélyezteti az uniós piacot".

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

Nyitókép: AFP/Alain Jocard

Összesen 264 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
megfejtô
2024. február 14. 11:12
Mandi, miért teszitek tönkre magatokat?! A kommentfal katasztrófa, az újságírás hanyatló szinvonalú. Miért hagyjátok a gusztustalan trollokat és szexhirdetéseket?! Ez így nagyon szar.
Fed74
2024. február 13. 18:41
Kanmacska!!!! A fideszes Gyerekbaszó pedofil jó kurva anyádnak próbáld megint a szarotokat meg magyarázni te agyhalott fideszes barom!!! Még mindíg nem érted a lényeget te Gyerekbaszó fideszes köcsög!!! Egy Gyerek öngyilkos lett az miatt az erdélyi kutya miatt akinek a bandád kegyelmet adott, meg a pedofil fidesz pártod miatt akit te védelmezel te rühes kutya!! Ugyan is a pedofil fidesz pártodat ,tudod aki (kormányoznak) tájékoztatták hogy pedofíliával kapcsolatos dolgok történnek az Intézményben!!! Erre a pedofil pártod úgy reagált, hogy nincs ott semmi látni való!!! Ja, és a Gyerekek abuzálását már 2011 -ben jelezték a pedofil fidesz pártod irányában tehát azóta nem történt semmi!!! De történt!! A pedofil Iskola Igazgató barátodat 2016- bán kitüntette a Gyerekbaszó pártod!!! Úgy hogy ne járjon a pofád cigány barma, mert az ilyen pedofil simogató baromnak mint te, a faszát kellene levágni!! Úgy hogy pofádat súlyba, addig amíg agyon nem leszel baszva!!!! Csicska!!!!
kunfia1
2024. február 13. 16:25
kunfia1Kanmacska 2024. február 13. 16:25 Nem látsz különbséget az érzékenyítés, és a pedofiljaid támadásai között? Egy csöppet sem? Belinkelnéd a gyermekvédelmi törvényetek alapján elítélteket? Nincs? Akkor a vádemelések? Az sincs? Akkor mi is az értelme?
Kanmacska
2024. február 13. 16:02 Szerkesztve
Fed 74 Ki akarja "érzékenyíteni" a gyereket az óvodákban, buzis mesekönyvek olvasásával? Nem a moslék pártjai? Ki nem szavazta meg a gyermekvédelmi törvényt, mert nem segíti elő ezt az érzékenyítést? Ki beszélt arról, hogy a gyerek és felnőtt szexuális kapcsolata elfogadható és titokban kell tartani? Ki kéri az EU-t, hogy addig ne adja oda a Magyarországnak jogosan járó pénzt, amíg nemengedi be a szoknyáskandúrokat az iskolákba, előadást tartani a buzulás szépségéről? Nem a ti EU-s képviselőitek? Ki vonul fel agyerekeivel a buziparádkon? Nem a ti bandátok? Ki támogatja,hogy a buzik gyereket fogadjanak örökbe? Nem a moslék? Akkor ki pártolja a pedofilokat? Elmész te a picsába!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!