Elon Musk szerint kizárt, hogy Putyin veszítsen, és azt is elmagyarázta, hogy miért

2024. február 13. 15:38

A milliárdos üzletember felszólította Bidenéket, hogy állítsák le az Ukrajnának szánt fegyverszállításokat

2024. február 13. 15:38

Elon Musk szerint az Egyesült Államok nem támogathatja tovább Ukrajnát, ezért felszólította a kormányt, hogy állítsa le a fegyverszállításokat. Musk úgy látja: 

kizárt, hogy Vlagyimir Putyin elveszítse a háborút. 

Az Independent cikke szerint az Ukrajnának nyújtott amerikai támogatás vizsgálatára azért került sor, mert a demokrata vezetésű szenátus hétfőn előkészítette a terepet az Ukrajnának, Izraelnek és Tajvannak szánt 95,34 milliárd dolláros segélycsomag végleges elfogadásához. Eközben a republikánusok által ellenőrzött képviselőházban egyre nagyobb kétségek merülnek fel a jogszabály sorsát illetően. Musk szerint a háború elhúzódásával naponta rengeteg ukrán hal meg, és 

csak akkor lenne értelme több lőszerrel és fegyverrel támogatni az országot, ha újabb területeket sikerülni visszafoglalniuk. 

„Ha már emberek halnak meg, akkor annak célt kell szolgálnia, nem csak egy mérföld ide, egy mérföld oda. Kizárt, hogy Putyin elveszti a háborút, ha az orosz elnök meghátrálna, meggyilkolnák és az utóda még keményebb lenne mint ő” – hangoztatta a milliárdos vállalkozó.

Nyitókép: Slaven Vlasic / Getty Images for The New York Times

 

 

Összesen 169 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Farkaskoma
2024. február 13. 20:26
Az amerikai dollárt vissza kéne paterolni az USA-ba. Amíg ez nem történik meg, addig gátlástalanul tudnak költekezni, hitelt felvenni, mert szétterítik a világon, hogy más fizessen helyettük.
atti64
2024. február 13. 18:28
JOL LÁTJA IGAZA VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Krupp Skya
2024. február 13. 18:25 Szerkesztve
Nem szabad abbahagyni a háborút mennél több ukrán halott annál jobb.
drkaca
2024. február 13. 18:21
Elon Musk tisztán látja a helyzetet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!