Elon Musk keményen kikelt egy pedofil transzvesztita ellen

2024. február 07. 07:26

Gyerekeket molesztált, aztán nővé változott, most büszke TikTok-sztár.

2024. február 07. 07:26
null

Történt, hogy a transznemű TikTok-sztár, Rachel Queen Burton bűnösnek vallotta magát gyermekekkel szembeni szexuális bűncselekményekben. Amikor férfi volt, két gyereket molesztált, később pedig nővé változott, derült ki. A megdöbbentő, de korunkra jellemző esetre a milliárdos Elon Musk, a Tesla és az X tulajdonosa így reagált:

„Ha a gonosz emberek olyan erkölcsi védőernyőt kapnak, amelyet nem lehet megkérdőjelezni, akkor azt biztosan viselni fogják.

 Ezzel nem azt akarom mondani, hogy minden transznemű ember rossz – ez nem volna igaz –, hanem azt, hogy ők sem vonhatják ki magukat a felelősségre vonás és a kérdések alól, ahogy senki más.”

Nyitókép: X

 

 

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nedudgi
2024. február 21. 13:30
Az a durva, hogy Musk hozzászólására már-már úgy tekintünk, hogy végre valakinek van esze, és kimondja az igazat. Mintha valami nagy dolog lenne, hogy a teljesen egyértelmű, nyilvánvaló tényeket felismeri valaki.
atti64
2024. február 07. 16:21
ENNEK A PATKÁNYNAK A BELÉT TAPONÁM KI!!!!!!!!!!!!!!!KORCS FÉREG
kunfia1
2024. február 07. 12:11
B_kanya 2024. február 07. 09:53 • Szerkesztve Gondolom, abban egyetérthetünk, hogyha megint hazudtál, dögöljön meg a gazdád a családjával, te meg a családoddal együtt! Vagy hazudtál?
2024. február 07. 12:09 Szerkesztve
Zolotarjov 2024. február 07. 10:31 Lipcsikék, kis pedo asszisztensetek éppen hol rontja meg a tanuló ifjúságot? 1, a gazdád tette lehetővé a 2012es BTK-jával, ahol 14 éves gyerek törvényesen baszható. (akkor még 2 kiskorú lánya volt) 2, a gazdád megígérte, hogy szigorítják, hazudott. 3, Szigorítást a szatelitpártotok, a MiHazánk sem nyújtott be azóta. 4, Kaleta elvtársatokat is megmentettétek. 5, Még mindig nem nyiltan, de pedofil és más bűnözőket engedtetek ki amnesztiával a börtönökből. 6, Ezt véditek a propagandistáitokkal, pl a "Magyar Nemzet" hasábjain azzal védtétek meg, hogy szegénynek 40 éves tanári karrierje veszett oda, és van egy idős, beteg felesége, meg egy idős erdélyi anyja. 7, aki pedofilt véd, az önös érdekből teszi, és ugynez vonatkozik a relativizálókra is. 8, Tudom, tudom, neked is van öreg, beteg feleséged, ezért szorulsz rá a gyerekek "támogatására"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!