Negyedórás riportban mutatja be Tuskék jogtipró lépéseit a Patrióta (VIDEÓ)

2024. február 20. 21:16

Kiderült, hogy a lengyel baloldalt ugyanúgy külföldről pénzelték, mint a magyar dollárbaloldalt, és pontosan ugyanazt a forgatókönyvet alkalmazták – írta.

2024. február 20. 21:16
Donald Tusk Delivers His Programme Speech At Polish Parliament

A Patrióta YouTube-csatornájára feltöltött negyedórás riportban mutatja be Bohár Dániel, a Megafon influenszere, hogy milyen válogatott eszközökkel igyekszik az új lengyel kormány „visszaállítani a jogállamiságot”.

Bohár Dániel személyesen szeretett volna meggyőződni arról, mi is történt az októberi választások óta Lengyelországban, ezért elutazott Varsóba, hogy azokat kérdezze, akik testközelből átélték a média elfoglalását és a jogtalan kirúgásokat. Így többek között meginterjúvolta Jacek Karnowskit, a Sieci konzervatív hetilap főszerkesztőjét, valamint Michał Adamczykot, a lengyel Televíziós Információs Ügynökség eltávolított igazgatóját.

Kiderült, hogy a lengyel baloldalt ugyanúgy külföldről pénzelték, mint a magyar dollárbaloldalt, és pontosan ugyanazt a forgatókönyvet alkalmazták. A különbség csak annyi, hogy ami Magyarországon nem sikerült, az Lengyelországban igen”

– vélekedett Bohár. 

A tanulságos riportot itt tekinthetik meg:

Nyitókép: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szutykok
2024. február 21. 12:28
A pedo Dancika megszakértette, hogy az illibernyák náci diktatúrát visszaállították demokratikus jogálammá!:DDD Azért ne pityeregj annyira!:DDDDD
istvanpeter
2024. február 21. 11:41
De a PiS csak rosszul csinált valamit.
pollip
2024. február 21. 11:34
Hú, de sötét tekintete van!
pipa89
2024. február 21. 11:11
Szuper és nagyon hasznos munkát lát el a Patrióta! Köszönet érte!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!