2024 lesz a politika Super Bowlja

2024. január 08. 13:41

Tudjuk, hogy hatalmas lesz a nyomás, de a jövőben sem fogunk engedni semmiféle zsarolásnak.

2024. január 08. 13:41
null
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter
Facebook

„Minden fellelhető és komolyan vehető statisztika szerint az idei év lesz a politika Super Bowlja, hiszen korábban még soha nem fordult elő az, hogy egy esztendő során a világ 78 országában tartsanak választásokat, amelyeknek eredményei közel négymilliárd embert érintenek majd közvetlenül.

2024 ezzel választási szuperév lesz, amelyből Magyarország is kiveszi a részét az európai parlamenti választásokkal, de polgárok százmilliói választanak majd az Amerikai Egyesült Államokban, Oroszországban, Indiában, Mexikóban és az Egyesült Királyságban is.

Mivel a Föld lakosságának közel fele szavazóurnákhoz járulhat, az idei évi választások végkimenetele az egész világ szempontjából meghatározó lesz. A mi szempontunkból különösen fontos amerikai és európai uniós választások lehetőséget teremtenek arra, hogy a háború, a fegyverszállítások és az értelmetlen emberáldozatok helyét végre átvegye a béketeremtés.”

Nyitókép: Szijjártó Péter Facebook-oldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dramax
2024. január 09. 06:00
"...a jövőben sem fogunk engedni semmiféle zsarolásnak" Remélem a tanács ülésein sem lesz olyan csábító a büfé kávéja...
MaBaker
2024. január 08. 19:44
Gyanús, hogy mire bármilyen választás lenne, gondoskodnak róla, hogy legyen más bajunk
zsolt196969
2024. január 08. 19:25
Akitlosz a húgyos Fleto faszat rakja be neked??! Élvezed te DK buzi
m-andi-ner
2024. január 08. 15:34
"polgárok százmilliói választanak majd az Amerikai Egyesült Államokban, Oroszországban" Fasza, ebből a kettőből az első kabaré, a második meg még csak nem is választás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!