Trump megint veszít, Musk X-e csődbe megy – mainstream jóslatok 2024-re

2023. december 31. 20:29

A Financial Times Magyarország vétójával is kalkulált.

2023. december 31. 20:29
Donald Trump

A Financial Times elég komoly jóslatokba bocsátkozott. A lap szerint például 2024-ben nem lesz újra elnök Donald Trump. Ha a volt elnök újra el tud indulni az elnökválasztáson, a Financial Times szerint a Joe Biden elleni kampánya nagyon durva lesz.

A közel-keleti háború is fontos lesz, amivel kapcsolatban a lap arra a következtetésre jutott, hogy sem Washington, sem Teherán nem akar szélesebb körű regionális konfliktust, még akkor sem, ha a Hezbollah és Izrael közötti harcok kiéleződnek,

viszont a helyzet riasztóan ingatag.

Az ukrajnai háború

A Financial Times azt írja, hogy a Biden-kormányzat eltökélt szándéka, hogy az ellátmányt továbbra is folyósítsák. Nagyobb kihívást jelent majd, ha Donald Trump mégis visszatér az elnöki székbe.

Az EU vezetőinek eközben 2024 elején meg kell találniuk a módját annak, hogy megkerüljék Magyarország vétóját egy jelentős pénzügyi segélycsomaggal szemben.

Ukrajna pedig valószínűleg egyre nagyobb nyomás alá kerül.

Richard Waters szerint komoly esély van arra, hogy csődbe menjen az X, mivel az új bevételi források létrehozására tett kísérletek kudarcba fulladtak.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: KAMIL KRZACZYNSKI / AFP

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Muki46
2024. január 01. 09:32
Én szívből remélem, hogy Musk, és Föld-tönkretevő baromkodása eltűnik a nagy semmiben. Minél előbb, annál jobb.
Krupp Skya
2024. január 01. 06:15
Az újságneve Finan CIA lis Times A CIA a világ minden tájáról összeszedi a legokosabb embereket és azokkal dolgoztat, Innen Karácsony Gergely Márki Zaj, Szabó Tímea, valamint Tordai Bence dolgozik nekik.
Krupp Skya
2024. január 01. 05:59
Mi a Financial Times pornó változatának a neve? Pina-nciális Cimes.
EX_Terminator
2024. január 01. 04:14
Akármit is csinálj akármivel is próbálkozz akármit is pofázz. MEG FOGSZ DÖGLENI.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!