Drámai amerikai üzenet Zelenszkijnek: megpecsételődhet az ukránok sorsa

2023. december 19. 07:21

Beláthatatlan következményei lehetnek a kongresszus vonakodásának.

2023. december 19. 07:21

Az RBC arról ír, hogy maga az amerikai nemzetbiztonsági szóvivő, John Kirby mondta ki  egy hétfői sajtótájékoztatón: az Egyesült Államok decemberben egy újabb katonai csomagot ad át Ukrajnának, de 

várhatóan ez lesz az utolsó támogatás a kongresszus döntéséig újabb forrásokról

...ami vagy lesz, vagy nem.

Mint tudjuk, továbbra sem jutnak megegyezésre a republikánusok és a demokraták, de ilyen őszintén még senki nem fogalmazott: Kirby most azt mondta, hogy a mostani csomag után nem lesz többé felhatalmazásuk arra, hogy Ukrajnát segítsék.

„A Fehér Háznak már nem lesz többé hatásköre a szállítmányok feltöltésére” 

– fogalmazott.

Jelen pillanatban egész egyszerűen 

nem látni annak jelét, hogy a republikánusok és demokraták vitája, ami a migrációt is érinti, megoldódna.

Megírtuk: a kongresszus kivételesen az ünnepek alatt is ülésezni fog

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: OLIVIER CHASSIGNOLE / AFP

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peruboeuf
2023. december 19. 20:39
A fotón francia katonák láthatóak FAMAS- al a kezükben.
SzaboGeza
2023. december 19. 17:32
Már megpecsételődött a sorsuk!!!! Nem marad utánuk más csak, ÖZVEGY,és ÁRVA!!!!! Köszi Elenszkij!!!! egyszer a NÉP, AZ ISTEN ADTA NÉP, igazságot fog tenni, így vagy , úgy!!!!!!!! MEG FOGUNK TALÁLNI!!!!!!
B_kanya
2023. december 19. 14:09
"tartarosszblog 2023. december 19. 12:09 Hetente pecsétlődik meg az ukránok sorsa is és folytatódik az intenzív orosz előrenyomulás is. " Arra tavaly áprlisban ütötték az utolsó pecsétet. Az "előrenyomulást" meg nem négyzetkilométerben mérik, hanem halott hoholban, kilőtt Bradley-ben és Leopárdban. Talán az első pár Challenger is meglett.
B_kanya
2023. december 19. 14:06
"bondavary 2023. december 19. 11:09 Tavaly márciusban az USA megtiltotta Ukrajnának a békekötést, most pedig közlik, hogy elfogyott a támogatásukra fordítható pénz. Az EU-ban pedig nem értik, miért ellenzi Orbán, hogy magunkra vállaljuk Ukrajnának, és az USA hadiiparának további támogatását" Ha persze valóban rosszat akarnánk fuckrajnának, akkor már üzemelne a várpalotai lőszergyár, a haszon felét az állami kasszába csengetve, és mintegy 300 eurót keresnénk minden egyes döglött fuckránon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!