Zelenszkij fontos ígéretet tett Von der Leyennek, a kárpátaljai magyarokat is érinti

2023. november 28. 09:06

Kérdés persze, hogy ebből lesz-e bármi is.

2023. november 28. 09:06
null

Az RBC ukrán portál számolt be arról, hogy Volodimir Zelenszkij hétfő este folytatott telefonbeszélgetést Ursula von der Leyennel. Az ukrán elnök ígéretet tett arra, hogy Ukrajna minden kötelezettségének eleget tesz az uniós csatlakozás érdekében, 

ide értve a nemzeti kisebbségeket érintő jogokat,

valamint a korrupció elleni küzdelmet. 

Persze kérdés, hogy ebből mennyi fog megvalósulni, az RBC szerint ugyanis Zelenszkij ezeket a változtatásokat még a december 14-15-i uniós csúcs előtt akarja nyélbe ütni. 

Nyitókép: Facebook-képernyőfotó

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
remi
2023. november 28. 11:14
Ezt már sokadszor ígéri meg a súlyosan kokainfüggő pöcszongorista táncosbohóc, de eddig még minden változtatás csak még tovább növelte a kárpátaljai magyarság jogfosztottságát. Sztem amíg ez a drogos bohóc hatalmon van addig felesleges bármiről is tárgyalni fuckrajnával, értelmetlenebb mint a ráróval ultizni.
salátás
2023. november 28. 10:16
zselé egy hazug féreg.eddig úgy volt szerintük minden szipiszupi a magyarokkal,csak hangosan nem? akkor milyen jogokat rendeznének?
nempolitizalok-0
2023. november 28. 10:14
Amikor két hatalmas tolvaj megyegyezik.
Medici
2023. november 28. 10:05
Én már találkoztam egy magyar Zelenszkijjel. Tett egy fontos ígéretet. Miszerint óra-percre pontosan fizeti a felvett hitel (ahol én voltam a kezes) törlesztőrészleteit. Két hónapig így is volt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!