Plébánost gázolt halálra a cukorkától fulladozó teherautósofőr Romániában

2023. november 22. 08:41

A különös balesetben ketten is meghaltak.

2023. november 22. 08:41
null

Halálos balesetet okozott a romániai Brassó megyében egy teherautó-sofőr, miután félrenyelte a cukorkáját, amitől fulladozni kezdett és elveszítette az uralmát a jármű felett – írta meg a maszol.ro.

Az értesülések szerint az 53 éves férfi sofőr miután félrenyelte a cukorkát a járdára hajtott, 

ahol három járókelőt is elütött.

Az áldozatok között volt Lőrincz Károly Béla katolikus pap is, Zernyest község római katolikus plébánosa. Sajnálatos módon, nem sokkal a kórházba szállítás után belehalt a sérüléseibe.

A rendőrség jelenleg is vizsgálja a baleset körülményeit, hogy teljes képet kapjon az eseményről és annak pontos kiváltó okairól.

***

Nyitókép: Jonas Walzberg/picture alliance via Getty Images

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
need-info
2023. november 22. 13:44
Azt nem értem, hogy miért nem tudott a fékre lépni?
szintetikus
2023. november 22. 11:40
úgy tűnik, nem volt elég hite :D
Csomorkany
2023. november 22. 11:38
Isten nyugosztalja. Nem lennék a bíróság helyében. Valamit rágcsálni nyilvánvalóan véd az elalvás ellen, ezért őrültség lenne megtiltani a sofőröknek, de akkor bizony félre is nyelhetnek. Jajj.
I feel the earth move under my feet
2023. november 22. 09:17
Istennek egészen nyilvánvalóan valami kifürkészhetetlen célja volt azzal, hogy ilyen módon eszközölt létszámcsökkentést az egyháznál.. Lehet, hogy csökkennek a megrendelések és nem maradt más választása...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!