Boszniai szerb politikus egy újságírónak: Magukat azért fizeti az Egyesült Államok, hogy hazudjanak!

2023. november 21. 19:45

A boszniai Szerb Köztársaság elnöke kiborult az újságírónőre, aki alvilági kapcsolatairól kérdezte.

2023. november 21. 19:45

Felháborodottan reagált a Boszniai Szerb Köztársaság (RS) elnöke, Milorad Dodik egy csütörtöki sajtótájékoztatón egy újságírónő kérdésére, aki arról kérdezte, miért szerepel közös fényképen nemrég letartóztatott alvilági emberekkel.

Dodik tagadta, hogy bármi köze lenne az említett személyekhez, és hevesen bírálni kezdte az újságírót delegáló N1 média felületet. Szerinte a lap arra játszik, hogy őt és a pártját rossz színben tüntesse fel, és azt akarják róluk kommunikálni, hogy Putyin utasításai szerint tevékenykednek. Hozzátette, szerinte az N1 az, amely valójában egy másik ország, mégpedig az Egyesült Államok utasítására működik. Az újságírónőt és a lapot hazugsággal vádolta, majd később, mikrofonokon kívül azt kérdezte az újságírónőtől: „Azt gondolják, nincs egy szolgálatunk, amely követi, amit csinálnak?” – a riporter kérdésére, hogy mit csinál a lap, azt felelte: „Be kéne önöket tiltani. Nem önt személyesen, hanem az N1-et. Önök egy másik országnak dolgoznak, én pedig ennek az országnak. Önök egy másik országtól kapnak fizetést, hogy a saját országuk ellen dolgozzanak” – mondta.

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
billysparks
2023. november 22. 08:21
Olyannyira erős a boszniai szerbek egymáshoz való kötődése és nem a bosnyák államisághoz való kapcsolat, hogy a boszniai szerb híradóban a horvát-bosnyák kanton mintha nem is létezne. Nincsnek hírek onnan, az időjárás jelentésekben is csak a szerb területek vannak feltüntetve. Mostar, Jajce, stb. mintha nem is létezne. Szerb területen minden középületen szerb zászló lengedez, az autókon is szerb jelképek, a horvát területeken horvát zászló, a bosnyákok lakta területen meg török és albán zászlók vannak. A hivatalos bosnyák zászlót Szarajevóban látni például a rendőrség épületén, vagy a közintézményekben. Szóval egy ilyen helyen provokálni, nem vall túl éles észre. nem jó szivarozni egy lőporos hordón ücsörögve.
billysparks
2023. november 22. 08:15
Bosznia egy érdekes hely, nincs még egy ilyen ország Európában. ( Személy szerint nagyon szeretem, olyan, mint Svájc, csak kedvesek az emberek és sokkal olcsóbb.Még magyarországnál is.) Az egyetlen egységes dolog, hogy a határokon egyformák az egyenruhák. De a cikkhez hozzászólva. A független és objektív újságírónő nagyon el van tévedve, ha beleszáll Dodikba Boszniában. Ugyan Dodik olyan, amilyen, nyilván az alvilággal is kapcsolatban van ( hiszen amerikai felügyelet alatt álló országban egy entitás vezetője ellenséges környezetben, van, amit nem tehet meg legálisan, hogy védelmezze a népét, mely megválasztotta vezetőjének, kvázi bízik benne), de a boszniai szerbek nagyon össztartóak, nem asszimilálódnak. Olyan szintű összetartásról csak álmodozhatnak a megszállt magyar területeken élő magyarok. Más mentalitás. a boszniai szerbek úgy veszik, ha Dodikba szállnak bele, akkor a szerbekbe szállnak bele. ilyen esetekben leszarják az ájrópai értékeket.
pipa89
2023. november 22. 07:49
Dodik úr tökéletesen azonosította a Langley + USAID + Soros-NGO koktél jelenlétét az országában. Ez vezet sajnos, az Majdan téri káoszba és az ukrán-típusú pusztulatba.
billysparks
2023. november 22. 07:06
Dodikért nem tenném a kezem a tűzbe, de itt speciel igaza van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!