Aktívan dolgoznak a rettegett HIMARS-rendszerek Ukrajnában (VIDEÓK)

2023. november 29. 21:10

Az ukrán fegyveresek erők újabb katonai sikereket értek el a tüzérségi csapások során.

2023. november 29. 21:10

Továbbra is zajlanak a harcok Ukrajnában: 

folyamatosan dolgoznak az Egyesült Államok által biztosított HIMARS-rendszerek. 

Az ukrán fegyveres erők szerdán több felvételt is megosztottak a tüzérségi csapásokról a közösségi médiában.

Az egyik felvételen az látható, hogy bár a HIMARS rakétája eltéveszti a célt, az orosz Buk-M1 légvédelmi rendszer mégis komoly sérüléseket szenved a donyecki régióban, így ha egy rövid időre is, de kiesik „a szolgálatból”.

Míg egy másik vidó azt mutatja be, hogy egy Buk-M3-as légvédelmi rakétarendszer és egy orosz katonai parancsnoki jármű megsemmisül egy ugyancsak HIMARS által mért csapás nyomán. 

Rob Lee katonai blogger jelentése szerint mindemellett az 59. ukrán dandár katonái is sikereket értek el a harcok során. Egy Sztrela-10 légvédelmi rakétarendszert iktattak ki egy drón segítségével.

***

Nyitókép illusztráció. Fotó: TED ALJIBE / AFP

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. január 01. 12:39
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA golyóval! Körönként metiles VODKA " KREMLIN Special Stalinskaya" grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek írjanak vissza ide!!!
Intel
2023. november 30. 10:45
A rettegett ukrán légvédelem 21-ből 32 orosz drónt sikeresen hatástalanított. A közben hallható erős robajok a szokatlanul erős vihar velejárói. Ennek a folyománya az erőmű közelében található trafóállomások súlyos, javíthatatlan károsodása is.
nempolitizalok-0
2023. november 30. 09:59
Rövidesen az orosz megfelelője is aktívan fog dolgozni.
dupree
2023. november 30. 08:22
Az egyetlen gond ezekkel a videókkal hogy kétséget kizáróan nem állapítható meg a harcjármű hovatartozása. Amúgy az ukránok nagyon bukóra állnak Klescsejevkánál és Avgyejevkánál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!