Libanont és Szíriát is támadta Izrael

2023. október 30. 07:28

Tovább folytatódik a háború.

2023. október 30. 07:28
null

Az izraeli hadsereg (IDF) hétfőn az X-en közölte, hogy a Szíria területén hajtottak végre támadásokat. A bejegyzés szerint rakétaindítókat céloztak a szomszédos országban.

Az izraeliek állításuk szerint ezzel egyidőben a libanoni Hezbollah pozícióit is lőtték az ország északi részén.

Nyitókép: Thomas COEX / AFP

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nyugatellenes
2023. október 30. 10:11
Jaj szegény zsidóállam, már megint megtámadott valakit! A nemzetközi jog pedig szégyellje magát! Ajvé!
950BD1
2023. október 30. 09:09
A háború úgy kezdődött hogy a zsidók visszaütüttek. Izrael államnak annyi, senki nem szereti az agresszív kismalacokat...
need-info
2023. október 30. 08:47
Csak jelezték, hogy ne avatkozzanak bele, különben elszabadul a pokol. Elhiszem, hogy forrong az arab világ, de jobb elkerülni a totális háborút.
gyzoltan-2
2023. október 30. 08:14
"Libanont és Szíriát is támadta Izrael" Ó Ti szerencsétlen gójok, velem együtt..! Miért nem tudjátok tudomásul venni, hogy Isten a Földet minden barmával a zsidóságnak adta, így azt támadhatnak meg akit csak akarnak... Hallgassunk az igaz rabbik szavára; - "Előbbvalók az emberek az állatoknál, úgy a zsidók a föld többi népeinél.," (Zeror hamar l0lb.) - "A világ népei azonban nem neveztetnek embereknek, hanem állatoknak." (Baba mezia 114b.) - "Zsidónak megengedett, hogy üzleteljen egy gójjal, becsapja és elvegye a pénzét. A gójok vagyona köztulajdonnak minősül, és azé, aki először megszerzi magának." (Choschen Ham 156, 5 Hagah...) "Egy zsidó megütése az ugyanaz mint Isten megütése. Sanhedrin 58b. Ha egy gój megüt egy zsidót, azt meg kell ölni." Már ennyiből is leszűrhető némi tanulság... Az ókori görögök tudták; az Istenekkel rossz ómen szembeszállni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!