Ex-muszlim műsorvezető: Még az ISIS sem tett ilyet. Ez nem csak terrorizmus, ez tiszta gonoszság!

2023. október 08. 16:38

Rachid testvér arra is felhívta a figyelmet, hogy „a Nyugatnak fel kell ébrednie”.

2023. október 08. 16:38

Rachid testvér is reagált közösségi oldalán a palesztinok izraeli vérengzésére. X-en közzétett bejegyzésében felidézte, hogy a Hamász fegyveresei megöltek egy civil nőt, levetkőztették, felmutatták a testét, meggyalázták, miközben Allahu Akbar-t kiabáltak. 

Még az ISIS sem tett ilyet. Ez nem csak terrorizmus, ez tiszta gonoszság.”

Majd arra hívta fel a figyelmet, hogy „a Nyugatnak fel kell ébrednie, mert a nyugati fővárosok utcáin vannak emberek, akik ünneplik azt, amit a Hamász tett, és ha egyszer lesz rá lehetőségük, nem fognak habozni, hogy ugyanezt tegyék!”

Rachid testvér magát marokkói berbernek vallja, aki ex-muszlimként Krisztus követője lett. Heti rendszerességgel vezet élőben műsort az Al Hayat TV-n, ahol az iszlámot és a kereszténységet hasonlítja össze.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Rachid testvér X-oldala

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2023. október 09. 11:18
"21 grammMartell 2 2023. október 09. 08:37 Maradjunk annyiban, hogy ez ugyanaz a kategória, semmivel sem jobb, és ezt sem igazolhatja semmilyen politikai szándék." Amikor már átlépi azt a küszöböt, hogy Nürnbergben akasztanának érte, onnantól nem érdemes méricskélni, ki akasztanának fel többször (úgyis csak egyszer) vagy magasabbra.
levi87
2023. október 09. 10:36
Rachid testvérnek mi a véleménye arról hogy Izrael egy egy támadásban többszáz palesztin civilt gyilkol halomra? Mert erre nem tért ki.
Martell 2
2023. október 08. 22:22
Azért ez már nagyon durva elfogultság, az ISIS embereket égetett el élve, jazidi nők tömegeiből csinált szexrabszolgát.
EX_Terminator
2023. október 08. 20:56
Ti mindenhol összeértek nem igaz? nos... Ennek megfelelően lesztek kezelve egyként. most már csak az érdekel hogy TI mikor kezdtek el szabadságról vakerálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!