Elképesztő frissítéseket kapott az oroszok lövészpáncélosa! (VIDEÓ)

2023. szeptember 25. 17:35

Ezek az eszközök növelik a jármű túlélőképességét az ukrán konfliktusban.

2023. szeptember 25. 17:35
Intense war process of the Ukrainian army continue in the Donetsk region of Ukraine

Az Oroszországban gyártott BMP-3-as gyalogsági harcjármű jelenleg a legelterjedtebb típus a szárazföldi harci járművek között, és az utóbbi időben jelentősen modernizálták – derült ki a Portfólió cikkéből.

A frissítések közé tartozik a Nakidka radar-elnyelő álcázó berendezés, a robbanó-reaktív páncélzat és egy álcaháló is. 

Ezek az eszközök növelik a jármű túlélőképességét az ukrán konfliktusban, ahol több mint 280 BMP-3-ast vesztettek el, 

főként drónok és páncéltörő rakéták miatt. A 2024-es orosz költségvetésben a védelmi kiadások GDP-arányos emelkedése technikai fejlesztésekre és gyártásra is jelentős forrásokat biztosít.

Itt nézhetik meg a fent említett harcjárműt:

Nyitókép: VINCENZO CIRCOSTA

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2023. szeptember 26. 10:09
MUSZKASZOPÓK IRÁNY A LÖVÉSZÁROK. VIGYETEK BILIT A KIS OSTOBA BUKSITOKRA!
Szutykok
2023. szeptember 25. 19:35
Szoptok ruszkik:DDDDDDDDDDDDd Az Abrams szegényített urán tartalmú páncélzata 610 mm vastag hagyományos hengerelt homogén páncéllemezzel egyenértékű. Ez hasonló védettséget ad, mint a többi modern nyugati típus (például Leopard 2). Több találatot is elvisel, és a leghatékonyabb lövedékfajtáknak (például 120 mm szegényített urán páncéltörő lövedékek) és űrméret alatti páncéltörő rakétáknak is ellenáll. Az öbölháborúban az T–72-es harckocsik közelről leadott találatai után is üzemképesek maradtak
Box Hill
2023. szeptember 25. 19:09
A hagyományos szovjet rozsdáról minden lepattan.
Szutykok
2023. szeptember 25. 19:05
Gratulálok, csak így tovább !!!!!! Az ukránok azt állítják, hogy megölték az orosz fekete-tengeri flotta parancsnokát A Szevasztopol ellen néhány nappal ezelőtt összehozott rakétatámadás alkalmából. SLAVA UKRAINI!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!