Betörtek a birkák egy üvegházba, közel 300 kilogramm marihuánát legeltek le

2023. szeptember 24. 14:37

A beszámoló szerint a juhok nagyon jól érezték magukat, mikor a pásztor rájuk talált.

2023. szeptember 24. 14:37
null

Egy görög gazda maradék ovosi marihuána termése veszett oda, miután az üvegházára egy birkanyáj rátalált. Az állatok menedéket kerestek a vihar elől, úgy törtek be az orvosi marihuána telepre, és legeltek le mintegy 272 kilogrammnyi termést – számolt be a nem mindennapi esetről a Newsweek.

A beszámoló szerint a juhok nagyon jól érezték magukat, mikor a pásztoruk rájuk talált.

A lap szerint ugyanakkor az üvegházak tulajdonosa azonban nem nevetett az eseten, mivel így nemcsak a szabad ég alatt termesztett növényei, de az üvegházban lévők is tönkrementek. Mint mondta, a kánikula és a heves esőzések egyébként is elviszik a termés jelentős részét, az üvegházban viszont viszonylagos biztonságban vannak a növények. Vagyis voltak, addig, amíg a nyáj meg nem érkezett.

A Newsweek megjegyezte, hogy a történtek több kérdést is felvetnek, mivel nem tudni, hogy az állatok miként törtek be az épületbe, és miért fanyalodtak rá a tetemes mennyiségű marihuánára.

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

 

 

 

 

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2023. szeptember 25. 16:20
A kazahoknál, vagy hol van az az étek? A tág pupillájú birkaszem! De nem! A Nagy Almában! http://nol.hu/mozaik/fott_birkaszem_juhfejben_szervirozva_-_ezt_szeretik_a_gasztronautak-1289979
Libernyákkomcsi nem hülye csak aljas
2023. szeptember 25. 09:21
De tényleg?? És milyen hatással volt rájuk?
palicsi-2
2023. szeptember 25. 08:09
Legalább nem szorongtak, a vihar miatt!
kobi40
2023. szeptember 25. 00:28
Kétszer is betéptek: először az üvegházba. 🫣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!