Terence Hill ikonikus mozdulattal emlékezett Bud Spencerre egy fesztiválon

2023. augusztus 07. 06:33

A mozdulat egy közös filmük fő üzenetét eleveníti fel.

2023. augusztus 07. 06:33
null

A Magyar Nemzet arról ír, hogy a színész Terence Hill egy legendás mozdulattal emlékezett egykori barátjára, a 2016-ban elhunyt Bud Spencerre –ez Bud Spencer hivatalos Facebook-oldalának bejegyzéséből derült ki. A színész az olaszországi Gubbio városában rendezett Spencer Hill-fesztiválon utánozta le a Kincs, ami nincs jelenetét, amikor Bud Spencer a kereket oldó Terence Hill vállának helyén nyugtatja kezét. Hozzáteszik: a mozdulat feleleveníti a film fő üzenetét:

Aki barátot talál, kincset talál.

A portál emlékeztet, hogy a Spencer Hill-fesztivált az olasz színészpáros tiszteletére hívták életre rajongók. A legelső találkozóra 2001-ben került sor, akkor még 150 fő részvételével. Az esemény aztán lassan kinőtte magát, koncertekkel, jelmezekkel, versenyekkel és persze sok filmezéssel bővült, majd rendszeres sztárvendégei lettek a Bud Spencer- és Terence Hill-filmekből ismert színészek. Sőt, idén maga Terence Hill és családja, valamint Bud Spencer családja, így felesége, gyermekei és unokái is megjelentek – írják.

Hangsúlyozzák: a fesztiválról nem hiányozhatott a Spencerhill Magic Band nevű magyar banda sem, akik a Bud Spencer- és Terence Hill-filmek zenéit játsszák. Megemlítik, hogy Bud Spencernek és Terence Hillnek főként Olaszországban, Németországban és Magyarországon van jelentős rajongótábora. 

Borítókép: Bud Spencer és Terence Hill (Fotó: Facebook/Terence Hill)

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bulldog Orange
2023. augusztus 07. 16:35
Pápu nem sárga tetű ... jaj csipi jaj csipi ....
Ehetős Odó
2023. augusztus 07. 14:29
A kedvenc filmzeném.... https://www.youtube.com/watch?v=KuLwTn84wfM&ab_channel=Palermomania-IlportalediPalermoa360%C2%B0
Atecs74
2023. augusztus 07. 13:46
Egy érdekes elemzés, avagy Piedone evangéliuma: https://kultifilter.blog.hu/2019/09/22/piedone_evangeliuma_812
dumdum53
2023. augusztus 07. 12:15
"Tudom, ha ideges vagy még lassúbb a felfogásod!" "Mi ez? Hagymás bab? Nem, krumplis hal." "Hiába vagy ekkora ronda nagy melák, 25 kiló nyers halat egymagad azért mégsem zabálnál fel."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!