Medvegyev: Kijev sikeres ellentámadása esetén atombombát dobunk Ukrajnára

2023. július 31. 11:48

Vlagyimir Putyin szerint azonban az elmúlt napokban nem történt komolyabb harctéri változás.

2023. július 31. 11:48

Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök, rendszeresen felveti egy nukleáris konfliktus rémképét Ukrajna miatt. Vasárnap azt nyilatkozta, hogy Moszkvának nukleáris fegyvert kellene bevetnie, ha Kijev folyamatban lévő ellentámadása sikeres lenne – írja a Reuters.

„Képzeljék el, ha a NATO által támogatott offenzíva sikeres lenne, és megszállnák földünk egy részét, akkor

kénytelenek lennénk nukleáris fegyvert használni az orosz elnök rendeletének szabályai szerint”

– idézte a Reuters Medvegyevet.

A lap közölte, hogy Vlagyimir Putyin szombaton azt mondta, hogy az elmúlt napokban nem történt komolyabb harctéri változás, és

Ukrajna június 4-e óta nagy mennyiségű katonai felszerelést veszített.

Kijev szerint azonban az erői némi haladást értek el a terület visszafoglalására irányuló törekvéseikben, bár a kívántnál lassabb ütemben.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: ALEXEY DRUZGININ / ANTON DENISOV / R / SPUTNIK / SPUTNIK VIA AFP

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2023. augusztus 01. 08:37
"Falióra tábornok 2023. augusztus 01. 04:02 az, hogy macigyev atommal haknizik, kurvára unalmas. az érdekes az, hogy már számba veszi az ukrán siker lehetőségét." Majomvekker nem olvasta a Reuters cikkék, ahol nyilvánvalóan kérdésre válaszol és még a válaszából is kihagytak részeket, ott jelölték is.
Falióra tábornok
2023. augusztus 01. 04:02
az, hogy macigyev atommal haknizik, kurvára unalmas. az érdekes az, hogy már számba veszi az ukrán siker lehetőségét.
connorj
2023. augusztus 01. 01:38
☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️☢️x20 💋
irmag2
2023. július 31. 20:09
A helyszínre vonatkozó kölcsönös jó megállapodással, egy füst alatt, Csernobil megoldhatatlan félmunkája is befejezhető lehetne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!