Jobb, ha óvatosak lesznek az ukránok, megháromszorozzák a csodafegyver gyártását az oroszok

2023. július 17. 08:35

Főként a páncélosok ellen hatékony az oroszok fegyvere.

2023. július 17. 08:35
null

Háromszoros ütemre kapcsolta a ZALA Aero vállalat a Lancet-családba tartozó kamikaze-drónok gyártását – írja a Portfolio a Rosszija 1 televízióra hivatkozva. Emellett

egy újfajta dróntípus kidolgozásába is belekezdtek, amely képes lesz drónraj-konfigurációban működni, vagyis más, hasonló típusokkal együttműködve likvidálni egy vagy több megadott célpontot. 

A Lancet-család drónjai a háború egyik legsikeresebb fegyverének számítanak orosz oldalon: a kamikaze-drónok jelentős veszteségeket okoznak Ukrajna harcjármű-állományának, igaz, nem minden típus ellen hatékonyak (kapcsolódó cikkünket lenti ajánlónkra kattintva olvashatják).

Sorra zuhantak bele a Lancet-drónok az ukrán tankba, meglepő lett a végeredmény - Mandiner

Ezek a drónok számítanak a legfélelmetesebbnek az orosz arzenálban.

Nyitókép: YouTube

 

 

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
viner
2023. július 18. 10:32
salamonhiihii-2 te melyik elmegyógyintézetből kerültél elő?
letsgobrandon-2
2023. július 17. 13:39
Slava Ukrajna.. így ölik a saját civiljeiket a bátor ukránok https://www.youtube.com/watch?v=-Xg_CwrTmZY&ab_channel=TribunTimur
remi
2023. július 17. 13:08
Ruszki tg-kanálok szerint a rajban vadászó, jelentős részben autonóm, egymással hálózatban kommunikáló "Izdeliye-53" lancet variáns már a fronton van.
connorj
2023. július 17. 12:54
https://hu.frwiki.wiki/wiki/Victoria_Nuland
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!