Ukrán tanácsadó: A világot nukleáris katasztrófa fenyegeti

2023. június 08. 21:48

Anton Gerascsenko arról számolt be, hogy a Zaporizzsjai Atomerőmű víztározójában három hónapra elegendő víz van.

2023. június 08. 21:48
null

„A Kahovka víztározóban a víz szintje 12,5 méterre csökkent – ez már túl alacsony ahhoz, hogy a Zaporizzsjai Atomerőmű és a települések elegendő vízhez jussanak – idézte az UkrHydroEnergo vezetőjét Anton Gerascsenko 

– tette hozzá Twitter-oldalán.

Ugyanakkor Gerascsenko arra is felhívta a figyelmet, hogy „fenntartható döntést kell találni, különben a világot nukleáris katasztrófa fenyegeti. A helyzet nagyon súlyos” – zárta a bejegyzését az ukrán belügyminisztériumi tanácsadó.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: ALBERT KOSHELEV / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

***

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
F1950
2023. június 09. 18:14
Hogy ez a faszi milyen rossz tanácsokat ad...
kaffogó hebrencs
2023. június 09. 08:36
Ti vagytok a világot fenyegető katasztrófa.
Odone Ricci
2023. június 09. 07:53
Sajnos az a helyzet, hogy egyre rohan a világ a háborúba. AKARJÁK. Látszik, hogy régen volt, nincsnek közvetlen emlékek. Az elv, hogy minél nagyobb a katonai ráfordítás és a pusztítás, annál jobb, és lehetőleg jó SOKÁIG tartson. Arra pedig pezsgót bontanának, ha sarokba szorított ruszkik bedobnák az atomot, mert akkor Ők is ezt tehetnék. Ki tudnák próbálni az évek óta raktáron lévő ezernyi pusztító fegyvert, és erre még a TŐZSDE is felmenne majd biztosan.
ringwoodite
2023. június 09. 07:09
Benneteket fog érni nukleáris katasztrófa faszfej!!!!!!! Ha nem fejezitek be a kibaszott hoskodest! Amerikai szarert adni az eleteteket, hogy titeket is evvel a jelenlegi buzerans demokráciával beoltsanak nem éri meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!