Kilőtt egy német tankot, komoly jutalmat kapott az orosz katona (VIDEÓ)

2023. június 20. 17:40

Egy orosz magánalapítvány adta neki a jelentős összeget a tettéért cserébe.

2023. június 20. 17:40
null

A Reuters az orosz védelmi minisztériumra hivatkozva arról ír, hogy egy orosz magánalapítvány egymillió rubeles, azaz közel négymillió forintos jutalmat adott annak az orosz katonának, aki állítólag egy csatában megsemmisített egy német Leopard harckocsit.

A védelmi minisztérium videóján látható, ahogy Alekszandr Karelin, az orosz felsőház szenátora átadja a jutalomról szóló igazolást az Andrej Kravcov nevű katonának egy kórházban.

Nyitókép: Wikipedia 

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lauder Stenonis..
2023. június 21. 10:15
Nem láttam fényképet a kilőtt tankról. Így nem lehet megítélni, hogy a kezelők túlélték-e vagy sem. Egy honvédő háborút vívó országnál a tankba ülés nem mérlegelés kérdése. Inkább azt a kérdést kellene feltenned, hogy az eddig kilőtt minimum 1200 db orosz tankba megérte-e beülni.
LancelotDuLac
2023. június 20. 23:19
"Kilőtt egy német tankot, komoly jutalmat kapott az orosz katona" másnap eltemették, mint hősi halott novicsok mérgezésben.
budihazi gabriellák
2023. június 20. 22:17
Hol a kezed ork paraszt, ja, hogy azt ellőtték így aztán még tapsolni se tudsz a szegényes rokkantnyugdíjadnak :DD
budihazi gabriellák
2023. június 20. 20:58
A Patyomkin ork statiszta Patyomkin kamu jutalma a kamu kilőtt nyugati tankkal::DDDDDDDDDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!