Transz apácákat tüntettek ki egy amerikai stadionban

2023. június 17. 13:18

Az ellentüntetők a transz apácákat „nyíltan perverz, szexuális és undorító, katolikusellenes gyűlöletcsoportként” jellemezték.

2023. június 17. 13:18
null

Emberek ezrei háborodtak fel péntek este a Dodgers Stadionnál, miután queer és transz apácák tiszteletére rendeztek ünnepséget. A New York Post szerint 

az Örök Kényeztetés Nővérei elnevezésű csoport tagjai a Los Angeles-i stadionban még kitüntetést is kaptak.

Az eset akkora botrányt keltett, hogy a Katolikusok a katolikusokért nevű keresztény csoport tüntetést is szervezett. A megjelent hatalmas tömeg a beszámolók szerint eltömítette a stadion főbejáratát.

– kiáltották néhányan a tüntetők közül.

Az apácának öltözött transz férfiakat többen is „nyíltan perverz, szexuális és undorító, katolikusellenes gyűlöletcsoportként” jellemezték.

Nyitókép: Getty Images

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Advocate
2023. június 18. 09:52
Az ember azt gondolná, hogy nincs már lejjebb, pedig mindig van!
Andrew1234
2023. június 17. 20:37
Hát srácok ez már tényleg durva. O.o Nem tudok nem arra gondolni ilyenkor, hogy ez nem szándékos polgárpukkasztás. Szándékosan le akarják járatni a nyugatot, szándékosan be akarják dönteni, vagy elérni hogy egy plul ilyen keresztény csoport elvesse a sulykot és erőszakhoz folyamodjon. Mi más értelme lenne ennek. 1-3%-os kisebbségeket így felhypeolni...
lendvaiildiko
2023. június 17. 20:11
Ha valaki hívő és életét Istennek szenteli, akkor szüzességi fogadalmat tesz. Ha az egészet komolyan vette, akkor miért operáltatta át magát férfiból nővé, hisz' ezen testi alkatrészekre nincs szükség. Ha viszont egy férfi szerzetest kiherélnek, női nemi szervet varázsolnak az egykori szerzetesnek, akkor melyik rend lesz annyira hülye, hogy elbocsássa és támogassa és akár ajánló levelet is írjon a nemváltó barátonak. Kizárják. Elment mindenki esze?
NZoltán
2023. június 17. 18:58
Csak annyi a kérdésem, hogy ki, melyik egyház szentelte fel őket apácáknak és melyik rendhez tartoznak mert anélkül így legfentebb beöltözött önjelölt bohócok .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!