A Nyugat elavult fegyvereket küld Ukrajnába az orosz szakértő szerint

2023. április 18. 16:49

Az orosz Pravda azt írja, ez komoly problémát jelent az ukránoknak.

2023. április 18. 16:49
null

Ukrajna a nyugatról érkező szállítmányok rossz minősége miatt problémákkal küzd – idézte Viktor Baranets katonai megfigyelőt az orosz Pravda.

A német Leopard harckocsik még azelőtt kiestek a szolgálatból, hogy az orosz fegyveres erők elleni harcban bevethették volna őket. A Nyugat által Ukrajnának szállított fegyverek messze nem a legjobb állapotban vannak – mondta a szakértő.

A Nyugat elsősorban az elavult felszerelésektől és fegyverektől akar megszabadulni

– fogalmaz Baranets.

***

Nyitókép: Philipp Schulze / DPA / AFP

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2023. április 18. 20:45
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD vót már!
feketepemete
2023. április 18. 19:11
Amúgy nem kicsit képmutató, hazug és álságos ez az amcsi plakátkampány is, talán nekünk is kellene egy hasonlót az usa-ban indítani a béke mellett kiállva, megnézném bidé orcáját. Egyébként az ukránok is plakátolnak már ott, próbálnak zsoldosokat gyűjteni mert az ukránokat már úgy kell összefogdosni hogy védjék az ukrán, öö bocs amcsi földet. Anno a Szovjetunió volt itt, az 56-os forradalmat elsősorban már csak a távolság okán is ukránok jöhettek leverni, miközben a nyugat semmit sem tett, sőt a képmutató amcsik a háttérben megállapodtak a szovjetekkel, akik azért is voltak olyan magabiztosak és bátrak.
stug
2023. április 18. 17:38
Sárbaragadt modern ruszki felszerelés: https://m.youtube.com/watch?v=W-yvdXrQn5M
Dunhill67
2023. április 18. 17:30
készletkisöprés...van ilyen...olcsóbb mint szétbontani,beolvasztani...ráadásul még "jótékonykodtak" is
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!