Daniel Freund meglátott egy nagy-magyarországos képet, azonnal ki is akadt

2023. április 19. 18:37

Újabb Twitter-posztban fakadt ki a német politikus.

2023. április 19. 18:37
null

A német zöldpárti EP-képviselő újabb Twitter-posztban akadt ki Magyarországra. Mint írja, „Orbán kormánya azt mondja, kiállnak Ukrajna területi integritása mellett”. Ezt azonban Freund kétségbe veszi – mégpedig azért, mert egy eseményen, amelyen Szijjártó Péter is felszólalt, egy Nagy-Magyarország látható, amelynek része Kárpátalja is: 

EGY SZAVUKBAN sem lehet bízni”

– vonta le a következtetést Freund.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. április 20. 16:27
Ezt a faszkalapot miért nem tiltjuk ki az országból?
Aerion
2023. április 20. 09:19
Szóval, van egy világ, amelyben egy ilyen degenerált kisköcsög senkiházi szaros buzi, mint ez a danibarát, a világ legtermészetesebb dolgának tekint egy elmebeteg, hazug, aljas, normáltalan, ellenben emberek millióinak halálához vezető diktátumot, ami Magyarország területének totális csonkolását, és az emberi jogok lábbal tiprását jelentette Mert sötét hülye állat faszbarom gennyedék moslék. És neki áll feljebb. Itt tartunk, ez a világ született meg, 2023-ra, száz évvel trianon után. Kell ezen csodálkozni? Szükséges ezen szörnyülködni? Kell a fejünket fogni, hogy hát ezt most mégis hogy? Nem kell, EZ, ami száz évvel ezelőtt elindult és száz évig ilyen-olyan döccenőkkel, de folytatódott, az ide vezetett. Ide. Pontosan ide. Az ilyen degenerált köcsög buzi veszett állatok megjelenéséhez. Mint ez az alak.
vbandi
2023. április 20. 08:59
Ostoba hülye buzi
Kotucso
2023. április 20. 06:53
A kurva germán anyádat te tetű. Két világháborúba vitt bele a fajtád, amik miatt jutottunk oda ahova. És még te ugatsz? Remélem a bevándorlók gyorsan eltüntetnek titeket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!