Számítógéppel oldották meg a Netflix új filmjében a különböző rasszhoz tartozó főszereplők csókját (VIDEÓ)

2023. február 09. 08:23

A hulló virágszirmok elfedik a „hamiskás csókot” a zárójelenetben.

2023. február 09. 08:23
null

A Magadfélék című, Netflixen elérhető romantikus film bár a történet szerint házasságkötéssel zárul a Jonah Hill és Lauren London által játszott karakter között, azonban az egyik stábtag azt állítja, hogy a főszereplők között sosem csattant el igazából a hitvesi csók a forgatás alatt – írta a Hollywood Reporter.

A The Brilliant Idiots című podcast legutóbbi epizódjában Kenya Barris rendező filmjéről beszélgettek, amelynek középpontjában egy egy zsidó férfi, Ezra Cohen (Hill) és  muszlim nő, Amira Mohammed (London) kapcsolata és családi háttere áll.

„Az utolsó jelenetben még nem is csókolóznak”

A beszélgetés során érintették a közösségi médiában felkapottá vált hitvesi csók kérdését is, amely egy perccel a stáblista elindulása előtt látható. A megszólaló szakértő elmondta, hogy ez egy közepes jfelvétel, amelyet részben kitakarnak a lehulló virágszirmok 

„Van egy vicces dolog – nem is tudom, hogy megoszthatom-e ezt a sz@rt –, de az utolsó jelenetben még csak nem is csókolóznak" - (...)

– fogalmazott Andrew Schulz.

Hamiskás csók

Miután a podcast egyik szereplője hitetlenkedett, Schulz hozzátette: 

„Ott vagyok – az esküvőt nézem –, és látom, hogy elindul a csókjelenet, és egyszer csak az arcuk megáll egy pillanatra (...) gondoltam magamban: ezt hogy fogják eljátszani a filmben? (...) De a filmben azt láthattad, hogy

– hívta fel a figyelmet. 

A filmben olyan nevek is szerepet kaptak egyébként, mint Eddie Murphy, Nia Long, Julia Louis-Dreyfus és David Duchovny.

Az említett jelenetet alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubszi
2023. február 14. 22:50
UNALMAS!
zordmorgo
2023. február 09. 18:26
Ki a faszt érdekel egy dagadt zsidó pöcs meg egy ótvar muszlim banya kavarása itt nyugaton? Engem baromira nem.
Dénia
2023. február 09. 17:59
Annyira unom már ezt a rasszista szarságot. Ebből problémát lehet csinálni, az csak azért van, mert napi téma a rasszizmus, vagy ahogy szerintük az antirasszizmus. Pont az mutatja, hogy kurvára rasszista mai napig is a nyugat, hogy ha egy fekete egy fehérrel szerelembe esik. Politikai jelentősége van. Most a filmtől függetlenül, a szerelem, az szerelem. Semmi köze sem a politikához, sem egyéb társadalmi megrögzöttségekhez.
Dénia
2023. február 09. 17:54
És akkor ez most mit jelent? Ugyanahoz a rasszhoz tartozó színész kollégák között nem fordul elő, hogy nem valóban csókolóznak? Vagy hogy az ágyjelenetben lepedő van köztük?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!