Döbbenet: Ukrajna elutasítja Putyin ajánlatát, nem lesz fegyverszünet

2023. január 05. 17:21

Ezt az ukrán elnök főtanácsadója jelentette ki közösségi oldalán.

2023. január 05. 17:21
null

Ahogy arról a Mandiner korábban beszámot, Vlagyimir Putyin orosz elnök fegyvernyugvást rendelt el az ortodox karácsony idejére.

Erre reagált Twitter-oldalán Mihajlo Podoljak, az ukrán elnök főtanácsadója. Podoljak azt írta ,„először is: Ukrajna nem támad idegen területet és nem öl civileket. (...) Ukrajna csak a megszálló hadsereg tagjait pusztítja el a területén...”

Majd azzal folytatta, hogy „az oroszoknak el kell hagyniuk a megszállt területeket – csak akkor lesz »ideiglenes fegyverszünet«.

– üzente az oroszoknak a főtancsadó bejegyzése végén.

Podoljak reakcióját alább olvashatják:

Nyitókép: METIN AKTAS / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

Összesen 562 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2023. január 06. 22:33
%=!
CsakOlvas
2023. január 06. 15:35
Mandiner! Kérlek indokoljátok meg, miért töröltétek "Száműzött a főutcán" nick hozzászólásait? Utolsó utáni kérdésem ez, főként, ha relációba vetem a trágár többség vígan éldegélésével. Kommentszabályzat, moderációs szabályzat? Most már nem kérjük, hanem követeljük, vagy ellentámadás lesz, és az mindenkinek fájni fog. Kivéve a trágár trollokat, akik csak erre várnak, de most már nem hat meg ez minket.
Monostor
2023. január 06. 09:29
Nagyon magabiztosak az ukránok, hat csak harcoljanak karácsonykor is az utolsó ukránig.
Szuper
2023. január 06. 09:07
"1914. december 25-én váratlanul elhallgattak a fegyverek az első világháború nyugati frontján, a lövészárkok lakói pedig karácsonyi dalok éneklésébe kezdtek, és előmásztak állásaikból, hogy a semleges zónában ajándékokat cseréljenek ellenségeikkel. Így esett az 1914. évi „karácsonyi fegyverszünet”, mely a háborúk történetében a lovagiasság és a humanitás egyik utolsó szép példája volt." https://rubicon.hu/kalendarium/1914-december-25-karacsony-a-fronton Amelyik nép nem tisztelt se embert, se Istent annak meg vannak számlálva a napjai! Kedves ukránok pont most megéretettek a pusztulásra! Szánalmas, nyomorult banda!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!