Daniel Freund nem áll le: most épp egy mémmel próbálja megjósolni Magyarország viselkedését

2022. november 18. 20:59

A német EP-képviselő egy rosszcsont vörös macskamedvéhez hasonlította a magyar miniszterelnököt.

2022. november 18. 20:59
null

Daniel Freund, német balliberális zöld politikus Twitteren való aktivitása úgy tűnik megnőtt annak a hírnek hallatára, hogy érkezni fognak a zárolt EU-s összegek Magyarországra.

Freund a nap során arról írt többek között a közösségi oldalán, hogy „ma  (pénteken) sok szó esik arról, hogy Magyarország »zsarolja« az EU-t. Ezzel rossz irányba viszik és félreértik a dolgokat. Az EU rendelkezik minden befolyással, és

 

Majd pár órával később egy olyan mémet osztott meg, amely véleménye szerint „a jövőbe mutat”.

A képen két vörös macskamedve látható, az egyik az Európai Bizottságot, a másik Orbán Viktort jeleníti meg. Az első képen a két kisállat boldogan összecsapja a mancsait, efölött az olvasható, hogy „a Bizottság jogállamisági reformokat kér”. 

Majd a második jelenetnél az magyar miniszterelnököt ábrázoló macskamedv képen törli társát. Itt azt írta: „miután felszabadulnak a Magyarországnak szánt uniós források”.

A német képviselő ezzel arra utalhat, hogy Magyarország nem fogja betartani az EB-nek tett ígéreteit, hogyha megkapja az uniós pénzeket.

A mémet alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Daniel Freund Facebook-oldala

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jooee
2022. november 19. 18:30
Kis buzeráns köcsög.
Széll
2022. november 19. 16:21
Érdekes faszi ez is...... Ennek ez a dolga, hogy folyton velünk foglalkozzon ? Ezért küldték az EP-be azon németek, akik megválasztották ?
lendvaiildiko
2022. november 19. 15:47
Ha Isten segítségével megkapnánk, azt ami jár, remélem, ez a nyálcsorgató labanc-náci mérgében férfivá operáltatja önmagát.
kubota
2022. november 19. 15:27
...und Hurensohn.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!