Spanyol lap: Európai rekordot dönt a szélsőjobb

2022. október 03. 10:38

Az El País név szerint is említi Orbán Viktort, illetve hogy az áprilisi magyarországi választás nem volt igazságos.

2022. október 03. 10:38
null

Az El País vasárnapi nyomtatott kiadása arról közölt elemzést, hogy az európai választópolgárok 17 százaléka valamilyen ultrakonzervatív erőre szavazott az országa legutóbbi választásán. A cikk szerint

négy évtizede nem volt ilyen támogatottsága Európában a szélsőjobboldali pártoknak.

Az európai körkép részeként említés esett Magyarországról, ahol Orbán Viktor áprilisban egymást követő negyedik alkalommal győzött, bár az EBESZ szerint a választás szabad volt, de nem volt igazságos, mivel a kormánynak kedvező torzítások történtek.

Nyitókép: ANDREAS SOLARO / AFP

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pragmatika
2022. október 03. 19:23
Ja. Ti a nagy demokratákhoz tartoztok ? Akkor miért nem engeditek függetlenedni a Baszkokat, meg a Katalánokat ? Hmm ? Torzítgattok ?
Zétqró kalapincs
2022. október 03. 14:27
Már nem létezik bal, csak szélsőbal... Liberálnáci amcsifelszopó szélsőbal... De ők aztán oktatnak rendesen.
Gsss
2022. október 03. 14:04
Otthon Spanyolországban ugasson, ne a nemzetközi médiában. Azt hiszem ennyi ellenőr nem volt egy országban sem mint a mostani választáson és most is az derül ki hogy baloldalik meg az USA akarta meg tette tiltott eszközökkel a választásunkat befolyásolni. De a magyar választók nem hülyék, átláttak a söpredék szándékán. Takarodjanak innen HUXIT
Papamaci1957
2022. október 03. 13:27
Meghalt Mátyás király, oda az igazság. Ez van, ti bolsevik spanyolok, spanyol bolsevikok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!