Nógrádi György üzent Bródy Jánosnak

2022. október 20. 17:41

A szakértő elmondta, hogy Bródy egy nagyon jó zenész, de nem külpolitikai szakértő. 

2022. október 20. 17:41
null

Nógrádi György, biztonságpolitikai szakértő ismét az orosz-ukrán háború aktualitásairól, az iráni drónokról valamint Ukrajna esélyeiről beszélt az Ultrahang podcastjában.

A műsorban Nógrádi

nem hagyta szó nélkül Bródy János minapi megszólalását az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban.

Ahogy arról beszámoltunk, Bródy egy interjúban elmondta, hogy szerinte „A harmadik világháború küszöbén vagyunk, és megint a rossz oldalon állunk”.

Erre reagálva Nógrádi György így fogalmazott: „Rendkívül tisztelem Bródy Jánost, nagyon szeretem a dalait és a koncertjeire eljártunk. Ha én most őszinte választ adok, akkor engem egy fél ország meggyűlöl”. A szakértő elmondta, hogy Bródy egy nagyon jó zenész, de nem külpolitikai szakértő. 

A videót az alábbiakban tekintheti meg: 

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2022. október 22. 07:06
Megint ugat ez a vén fideszbérenc kutya! Szarházi vagy Nógrádi, remélem az Ukránok rólad sem feledkeznek majd meg!!! Vonyíts te vén köcsög!
MayorAnna 03
2022. október 22. 00:09
Igen, kaptam Energizer-t, azt mondták, ezzel elleszek újabb 78-80 évet... - túlélem még a holokauszt túlélőket is...
niof78
2022. október 21. 15:13
Ezzel erősen vitatkoznék, hogy Bródy jó zenész lenne. Annak lehet jó, aki szereti amit csinál. Én nem hallgatom, nem szeretem, ezért számomra nem rossz, hanem értékelhetetlen.
indikém
2022. október 21. 11:08
Bródy hatalmas...Csak Mozarthoz fogható. A személyi igazolvány és a Földvár felé féluton számai a jazzfunk fúziós zene legizgalmasabb csúcsai, Miles Davist és tanítványait megalázó művek.És azok a szövegeeek...a Magyar költészet csúcsait idézik Reményik Sándor szintjén...vagy mégse m ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!