Lengyel miniszter: Az uniós gázársapka egyedüli akadálya Magyarország

2022. szeptember 11. 19:36

Az Európai Unió tagállamainak energiaminiszterei a pénteki brüsszeli találkozón tárgyalták meg az uniós energiaválság kérdését.

2022. szeptember 11. 19:36
null

„Az Európai Unió gázimportokra vonatkozó ársapkájának egyedüli akadálya Magyarország” – közölte Lengyelország környezetvédelmi minisztere, Anna Moskwa.

Az Európai Unió tagállamainak energiaminiszterei a pénteki brüsszeli találkozón tárgyalták meg az uniós energiaválság kérdését, az energiaárak elszállását, az alacsony árukészletet és a lehetséges megoldásokat is – írja a The First News.

Alapvetően az összes tagállam egyetértett abban, hogy be kell vezetni valamiféle ársapkát az importált földgáz esetében, azt azonban nem szavazták meg, hogy ezt specifikusan az orosz földgázra szabják – közölte Anna Moskwa. 

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TAVIROZSA
2022. szeptember 12. 07:32
Vigyázzunk ezekkel a cikkekkel, kellene az eredeti szöveg ill. a szemlézes forrása! Ugyanis, tudatos, összhangolt hergelés folyik a magyar-lengyel kapcsolatok széttörése irányába!
Magyarvagyoknemturista
2022. szeptember 12. 07:30
Ársapkát fogok bevezetni a sörre! Nem fogok 500 ft-ot fizetni a sörért, csak 300-at!
Sany Xepi
2022. szeptember 12. 07:05
Mindenkinek legyen egyéni sapkája, mi ebből a nem érthető? A közös sapka senkit nem melegít.
Lajoss
2022. szeptember 12. 07:05
Európa szégyene Magyarország!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!