Nógrádi György: Soha nem fog kiderülni, ki követte el a szabotázst (videó)

2022. szeptember 29. 21:19

A biztonságpolitikai szakértő idézte a svéd kormányfőt, aki szerint az elkövető mögött egy állam áll.

2022. szeptember 29. 21:19
null

A Hír TV Napi aktuális című műsorának Nógrádi György biztonságpoliitkai szakértő volt a vendége.

Már négy helyen szivárog a gáz az Északi Áramlat vezetékeiből. A szakértők szerint kizárt, hogy műszaki hiba történt volna. Ha viszont bebizonyosodik, hogy szabotázs történt és az elkövetőre is fény derül, akkor az új helyzetet teremt a 218 napja tartó orosz-ukrán háborúban. Közben Putyin pénteken aláírja a négy ukrán megye bekebelezéséről szóló rendeletet, ami tovább mélyítheti a válságot – vezette fel a beszélgetést Gerhardt Máté műsorvezető.

Majd azt kérdezte a szakértőtől, hogy ki lehet képes arra, hogy ilyen szabotázsakciót kövessen el a vezeték ellen. 

Nógrádi kérdésre válaszolva elmondta, hogy a vezeték „rendkívül mélyen van 180-tól 220 méter mélyen”. Majd felidézte a svéd miniszterlnök nyilatkozatát. A svéd kormányfő szerint ezt a szabotázs „csak olyan követhette el, aki mögött egy állam áll”.

„Soha nem fog kiderülni, hogy ki volt”

Ezt követően a biztonságpolitikai szakértő arra is felhívta a figyelmet, hogy mindkét oldalról elkezdődtek ismét az értelmetlen nyilatkozatok. „Az ukránok, lnegyelek első percben közölték, hogy az oroszok voltak. (...) Az oroszok azonnal, hogy az amerikaiak” – emlékeztetett Nógrádi.

– húzta alá.

A szakértő arra is felhívta a figyelmet, hogy a történtek hatására „a gáz ára a magasba szökött, ugyanakkor felértékelődött a Törökországból jövő vezeték szerepe”. 

Nógrádi György a beszélgetés során arra is kitért, hogy „rendkívül zavarta” a volt lengyel külügyminiszter, Radek Sikorski nyilatkozata, aki az akciót megköszönte az amerikaiknak. „Ilyet nem lehet csinálni” – szögezte le a biztonságpolitikai szakértő.

A teljes beszélgetést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

 

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nuknuk
2022. szeptember 30. 10:20
A CIA rövidesen megtalálja majd egy orosz búvár személyigazolványát úgy 200 méter mélységben.
nuknuk
2022. szeptember 30. 10:18
Az követte el, akinek az érdeke. Lengyelek USA segítséggel.
szürkeSzarvas
2022. szeptember 30. 08:03
A magányos Harwey Lee Oswald volt-aki 3 iránybol egyszerre tüzelt Kennedyre-amikor az kitalálta,hogy visszaállamositja a FED Reserve-öt ,amit korrupcioval "szereztek" a mai deep state urainak "nagyapái".. :)
pipa89
2022. szeptember 30. 07:53
Elrendelő: pénzhatalmi-hadiipari komplex. Végrahajtó: USA NAVY Spec. Létezik ember a földön, aki nem tudja?! A jenki Marionett, a térben és időben tévelygő "világbotránya-elnök", Biden már a háború előtt ezzel zsarolta a megszállt Németországot!! A másik jenki kriptaszökevény, V. Nuland is nyilatkozott a gázcsövek megsemmisítéséről! Ezzel tartották sakkban, gúzsban a németeket úgy, hogy közben a teljes német kormány őket, a globalista pénzhatalmat képviselik, az ő embereik: Schulz, Baerbock, Habeck FINÁNCPOLITIKUS MIND! A németek birkák, pontosabban egy, a FOS által birkává agymosott nyáj, amelyik a farkasokat is képes befogadni! Beeeee, beeeee!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!