Színes, virágmintás ingben jelent meg Orbán Viktor a horvát tengerparton

2022. augusztus 07. 12:36

„Megtiszteltetés volt számunkra Orbán Viktor urat vendégül látni” – áll a horvát étterem Instagramján.

2022. augusztus 07. 12:36
null

A magyar miniszterelnök széles mosollyal, laza szettben, színes, nyári ingben, kék rövidnadrágban pózolt egy horvát étterem munkatársaival, számolt be a Net.hr.

Orbán ismét Horvátországban nyaral, a kép Brač szigetén, Milnában, a Gajeta tavernában készült, szombaton posztolták. „Megtiszteltetés volt számunkra Orbán Viktor urat vendégül látni” – áll az étterem Instagramján.

A magyar ember olyan, hogy ha nem látja egy évben legalább egyszer a tengert, börtönben érzi magát”

– mondta Orbán 2020-ban.

 

Nyitókép: Instagram

Összesen 406 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2022. augusztus 08. 15:34
KOMOLYABBRA fordítván a dolgot, ha már ennyi hozzászólást eredményezett a fenti fotó: Tisztán látszik, hogy nem Viktor ruhatárából bányászták elő ama darabokat, hanem a tulaj szekrényéből, és a fotó erejéig adták Viktorra! DE ! JÓ ötlet, tényleg nyaralós cucc!
Trombitás Keresztély
2022. augusztus 08. 10:23
"A magyar ember olyan, hogy ha nem látja egy évben legalább egyszer a tengert, börtönben érzi magát” Akkor talán kevesebbet kellene mennie, hogy szokja az érzést! A magyar ember neki köszönhetően már Magyarországon is börtönben érzi magát.
Polgári attitűd
2022. augusztus 08. 09:46
Szerintem tök jól néz ki, pocak is apadt. Jót tesz a tengeri levegő.
oegyg
2022. augusztus 08. 09:03
Az agyához öltözött..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!