Sajtóhír: Premier League-csapathoz igazol Szalai Attila, már hétvégén aláírhatja a szerződést

2022. augusztus 25. 15:38

A magyar válogatott védőért tizenötmillió fontot fizet a Premier League-csapat a török Fenerbahcenak.

2022. augusztus 25. 15:38
null

Sajtóértesülések szerint már a hétvégén aláírhatja szerződését Szalai Attila újdonsült csapatával, a Brightonnal. A magyar válogatott védőért tizenötmillió fontot fizet a Premier League-csapat a török Fenerbahcenak.

A török AS Marca értesülései szerint már az orvosi vizsgálatait végezheti Szalai Attila az angol élvonalbeli Brighton csapatánál, mielőtt hétvégén aláírná 2026-ig szóló, új szerződését. A magyar válogatott védőjét a korábbiakban már számos európai élcsapattal összeboronálták, de ezúttal úgy néz ki, eldőlt, hova igazol a török első osztályból a 24 éves játékos.

Szalai Attila piaci értéke a mértékadó Transfermarkt szerint tizenkétmillió euró, de jelenlegi klubja, a Fenerbahce legalább tizenötmillió eurót szeretett volna kapni érte. Ez minden bizonnyal beteljesült, a szezont kiválóan kezdő Brighton tizenötmillió fontért cserébe szerződteti a török élvonalból érkező védőt – jelentették egybehangzó sajtóinformációk.

Fotó: JAKUB PORZYCKI / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Camael
2022. augusztus 26. 12:22
viszonyításként 15 millió euró egy stadion ára
csjanos
2022. augusztus 26. 10:08
GRATULÁLOK...sok sikert...HAJRÁ MAGYAROK
Pneumaticus
2022. augusztus 25. 22:12
A topligák csúcsain játszó csapatokban mindenhol van horvát játékos. Legyen magyar is! Hajrá Attila
Lion
2022. augusztus 25. 21:57
Gratula, Attila - ott majd lépetghet felfele ha jól nyomja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!