Shell-vezérigazgató: Igazán kemény lesz a tél Európában

2022. július 14. 15:54

Ben van Beurden szerint az európai fogyasztóknak fel kell készülnie arra, hogy bizonyos energia-adagokkal kell majd gazdálkodniuk.

2022. július 14. 15:54
null

Ben van Beurden szerint az Ukrajnában zajló háború miatt az árak jelentősen emelkednek, ezért a legrosszabb esetben az európai fogyasztóknak fel kell készülnie arra, hogy bizonyos energia-adagokkal kell majd gazdálkodniuk – írja az ATV.

– mondta Van Beurden az Aurora tavaszi konferencián csütörtökön Oxfordban.

– fogalmazott a Guardian beszámolója szerint.

A brit háztartások átlagos energiaszámlája a becslések szerint ezen a télen évi 3300 font fölé emelkedik – ez több mint kétszerese a tavalyi év azonos időszakában fizetett összegnek –, mivel a megugró nagykereskedelmi energiaköltségek a fogyasztókra hárulnak.

Nyitókép: Tolga AKMEN / AFP

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hangillat
2022. július 15. 16:12
Lesz gáz''! A kínai öngyújtók olcsóak. A jó szigetelésen túl a meleg felfelé terjed , tehát galéria mindenhol, kivéve a fürdőszoba, ami válságban kiesik a használatból. Az angol hálószobát hagyományosan nem fűtötték, meleg vizes palackkal az ágyban aludtak. Ezentúl egy jó termoszba beleeresztik vizeletüket, egy ágyban alszik a család (svédeknél nemcsak svédasztal, svédágy is volt-úr, szolga, mindenki) A 30, 100 éves háború sem tartott tovább, vissza a hagyományokhoz! Ismét lesz szó szerinti 'Büdös kölök!' És : 'Visszag!' 'Viszont Szaglásra!'
csulak
2022. július 15. 12:08
igy jar az aki baloldaliak kezebe adja a kormanyt ! Az EUt idiotak vezetik !
TAVIROZSA
2022. július 15. 07:11
Érdemes lenne a kőolaj világpiaci árát és a kutaknál fizetett üzemanyag árat elemezni, mondjuk 1-2 év vonatkozásában. Hogyan változnak az arányok? Magyarul, hol a lé??
ThuleanPerspective
2022. július 14. 22:35
Gondoskodnak róla hogy ne legyen gáz, aztán még viccelődik is rajta és a pofádba vágja. Persze neki a Maldív szigeteken nem lesz gázra szüksége.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!