Az oroszok szerint együttműködött az EBESZ az ukrán hírszerzéssel

2022. július 05. 13:18

Titkos információkat gyűjtött az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) Ukrajnának és a NATO-tagországoknak.

2022. július 05. 13:18
null

A Tass Hírügynökség szerint az Orosz Föderáció Nemzeti Gárda különleges erői olyan dokumentumokat találtak műveleteik közben, amelyek bizonyítják, hogy az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) megfigyelői együttműködtek az ukrán hírszerzéssel. A dokumentumot Vjacseszlav Savcsenko tábornok, Ukrajna Biztonsági Szolgálatának (SZBU) Herszon régióért felelős volt vezetőjének házában fedezték fel. 

Emellett a dokumentumok alátámasztották, hogy a külföldi misszió herszoni képviselői Savcsenko személyes védelme alatt álltak, sőt számos helyi lakos igazolta, hogy az EBESZ munkatársai gyakran megjelentek Herszonban. Az átkutatás során olyan térképet is feltártak, amely az orosz csapatok elhelyezkedését ábrázolja a Krími Köztársaságban, Rosztovban, Szmolenszkben, Belgorodban és Voronyezsben.

Nyitókép: ILYA PITALEV / SPUTNIK / SPUTNIK VIA AFP

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
erdei nyezega
2022. július 05. 18:19
mocskosul rühellem a brüsszeli cionista liberálbolsevikokat!......a punijó haldoklik!.....az eut megvette az tetves szaros huggyos usa!......undorító zsidex cionista bélférgek!.......
Lajoss
2022. július 05. 17:14
Nagyon helyes.
nempolitizálok
2022. július 05. 16:24
Ha adhatunk egy jótanácsot, mindenkit rúgjanak ki, akinek, aminek köze van ny-európához, tökmindegy minek hivatja magát.
Ugo Gueremi
2022. július 05. 15:56
Van terved? Nálunk van megoldás minden hitelproblémájára. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és egy napon választ kap. További információért évi 3%-os kamattal veszünk fel kölcsönt. Email: [email protected] Whatsapp https://wa.me/491746264893
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!