Újabb hollywoodi sztár jelentette be a visszavonulását (videó)

2022. április 01. 14:49

Bruce Willis után Jim Carrey is felhagy a filmezéssel.

2022. április 01. 14:49
null

A világsztár éppen a mozikban debütáló filmje kapcsán adott interjút, majd a beszélgetés hirtelen nem várt fordulatot vett, és Jim bejelentette, visszavonul a színészkedéstől: 

„Visszavonulok. És ezt most komolyan mondom”

– írta a Tények.

A színész mindenesetre hagyott saját magának és rajongóinak is egy kiskaput drasztikus kijelentése után, mely szerint „ha az angyalok egy olyan forgatókönyvet tesznek elém, amit arany tintával írtak és azt üzeni nekem, hogy nagyon fontos, hogy az emberek lássák, akkor talán folytatom az utat, de most szünetet tartok”.

Döntését azzal indokolta, hogy imádja csöndes és nyugodt életét, imád festeni,

de leginkább egyszerűen csak elege lett.

Jim Carrey bejelentését alább tekintheti meg:

Az Oscar-díjátadón történtek is hozzájárulhattak a döntéséhez

Jim Carrey a 94. Oscar-gálán Will Smith által lekevert pofon kapcsán szintén szókimondóan nyilatkozott, ugyanis szerinte Hollywood tömegesen gerinctelen, és kifejezetten undorodott a Chris Rock arcán csattant pofont követő ovációtól, valamint hozzátette, hogy ő maga 200 millió dollárra, átszámítva 6,6 milliárd forintra perelné Will Smith-t, hiszen ez a felvétel az idők végezetéig kering majd az interneten.

Elképzelhető, hogy ez volt az utolsó lökés számára abban, hogy határozatlan ideig felhagyjon korszakalkotó színészi karrierjével.

Ahogy arról korábban portálunk is beszámolt, néhány napja egy másik közkedvelt hollywoodi csillag, Bruce Willis jelentette be visszavonulását, afáziája miatt, ami egy agyi sérülés következtében fellépő nyelvi zavar, mely erősen befolyásolhatja a beszéd-, írás- és nyelvértési képessegeket.

A hír következtében visszavonták a színész idén „elnyert” Arany Málna díját, mely arra hivatott, hogy megszégyenítse az amerikai filmipar legrosszabb alakítást nyújtó színészeit. 

Nyitókép: ROBYN BECK / AFP

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ólat a trolloknak
2022. április 02. 22:07
Sose bírtam ezt a ripacsot, egy jó filmje volt összesen.
rollotomasi
2022. április 02. 02:33
A dekadens jóenberkedés legvégső foka lesz majd, ha ezek a megvilágosodottak tömeges eutanáziát hajtanak végre, és erre fognak buzdítani mindenki mást is.
pandalala
2022. április 01. 22:33
ha jól emléxem, volt már neki olyan időszaka, amikor kvázi visszavonulásban volt .... nem volt célszerű akkor vele interjút készíteni, mert kikészítette az riportereket :-DD
kozmosz
2022. április 01. 20:50
Jól is teszi. Már előbb kellett volna, ripacs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!