A visszavonulását fontolgatja Miklósa Erika

2024. április 02. 21:01

„És hát… 35 évig annyit voltam színpadon, hogy én már nem erre vágyom” – árulta el az opera-énekesnő.

2024. április 02. 21:01

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

A Magyar Szent István-renddel kitüntetett, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas opera-énekesnő aktív karrierje hamarosan véget ér. Erről személyesen Miklósa Erika számolt be a Borsnak.

A lap pár napja készített interjút az opera-énekesnővel a 11. Televíziós Újságírók Díjátadóján. „Egy új szakasz kezdődött az életemben tavaly, a tanítás és a mentorálás felé kacsintottam, de kacsingatok tulajdonképpen már évek óta. Most pedig már kirajzolódni látszik, hogy ez az életutam.

Ha lehet ilyet mondani, az ember egészségesen akar majd egyszer elbúcsúzni a színpadtól, és ez egy nagyon jó jövőkép lehet.

Illetve jelen már. A tapasztalatátadás”

– áulta el a lapnak Miklósa Erika.

„Nem búcsúzkodom, de szerintem, ha egészségesen gondolkodik valaki, akkor nem hiszi azt, hogy ő örökké a színpadon fog létezni.

Én szeretnék úgy megmaradni a színpadon emlékként, akire jó volt ránézni, akit jó volt hallgatni.

És hát… 35 évig annyit voltam színpadon, hogy én már nem erre vágyom. Az a vágyam, vagyis úgy látom magam a jövőben, hogy fiatalokkal vagyok körülvéve, dolgozunk, ütjük a vasat... És nagyon tetszik ez a kép”

– mondta az opera-énekesnő.

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:51
🍓 ️ ­­A­­ ­d­­­ö­­g­­­ö­s­­­ ­­l­­á­­n­­­y­­­o­­­k­­­ ­v­á­­­r­­n­­a­­­k­­­ ­­r­­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
bozzio-2
2024. április 03. 14:07
Szememben mindennek a legalja, ha valaki ilyen énekesi múlttal beül a retekklubba. Elfogyott a pénz ? Kíváncsi lennék rá mennyi volt az a 30 ezüst.
Dictator
2024. április 03. 08:38
Zsűritag volt valamelyik kereskedelmi adó limlom műsorában... (A csúcson hagyta abba? Erre inkább azt szokták mondani, hogy ennél nincs lejjebb.) Reméljük, most már lesz ideje arcápolásra, hidratálásra, mert szégyen, hogy már milyen fiatalon, milyen állapotú volt a bőre ennek a Rubint Réka klónnak.
Obsitos Technikus
2024. április 03. 08:34
https://www.blikk.hu/sztarvilag/hazai-sztarok/miklosa-erika-operahaz-video/g6psg4x "Megviselte Miklósa Erikát, hogy tavaly nem őt, hanem Ókovács Szilvesztert választották a Magyar Állami Operaház igazgatójának. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar koloratúrszoprán úgy érzi, fontos lett volna az a változás, amit ő hozott volna az intézmény életébe." Bruhaha. És én vagyok a rosszindulatú, mert azt mondtam, hogy megsértődött.. Olvasva a pályázatát, az Operával a lehető legjobb dolog akkor történt, amikor nem ő lett az igazgató.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!