Félelmetes jelenet zajlott egy német kompon (videó)

2022. február 18. 15:52

Három utas meg is sérült.

2022. február 18. 15:52
null

Drámai videót készített az egyik utas egy hamburgi személykompon – írja az Időkép. A felvételen az látható, ahogy az Elbán közlekedő hajót a hullámok dobálják, az egyik pedig végül be is töri a komp ablakait.

A víz beáramlott utastérbe, súlyos sérülés szerencsére nem történt. 

Az ominózus esetet megtekintheti itt: 

Nyitókép: YouTube

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsellér péter
2022. február 19. 14:07
a hamburgi átkelőhajó járaton nem rég utaztam én is Ugye a kikötői munkások illetve a bal parti lakótelepek lakói ezzel járnak be Hamburg belvárosába , hogy ne kelljen egy órát kerülni a beljebb levő hidakon vagy a nagy a alagúton . Nekem úgyis félelmetes volt hogy nem volt vihar Az Elba itt már inkább tengertorkolat ,mint folyó , a világ legnagyobb konténerhajóit kerülgetik a HKV kishajói Minek járatják ilyen viharban? Csak azért hogy egy kicsit hamarabb legyél otthon Hübrisz. Az ember azt gondolja a kényelme érdekében szembeszállhat a természettel is . Bármit megtehet hát nem -
falusi
2022. február 19. 13:12
A komposnak: ahány kikötő, annyi nő
mokány
2022. február 19. 12:17
Még a szemetes kuka se mborult fel . ( Lehet , hogy rögzitett .)
mokány
2022. február 19. 10:23
Ez egy kalandtúra . Kapott grátisz élményt . Az Elba alatt is mehetett volna , METRÓVAL .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!